❝さんじゅうしち❞

161 21 5
                                    

Αυτή η εκτύπωση είναι μέρος της διάσημης σειράς του Yoshitoshi "100 Aspects of the Moon" που απεικονίζει σκηνές από την παραδοσιακή κινεζική και ιαπωνική ιστορία και λαϊκή παράδοση. Ο Kobayashi Heihachiro, μεταμφιεσμένος ως καμαριέρα, αποκαλύφθηκε για να υπερασπιστεί τον άρχοντα του από την εκδικητική επίθεση του Ronin σε αυτήν την τελική σκηνή από το παιχνίδι Kabuki "Chushingura" (Attack on Manono's Mansion). Αν και τελικά νίκησε, το μεγάλο του θάρρος στο επίκεντρο αυτού του κομματιού, όπως αυτός υπερισχύει τον Ronin τέσσερις προς ένα.

-Seppu no Gyogetsu (Dawn Moon and Tumbling Snow), Tsukioka Yoshitoshi 1889.

(Α/Ν: Λίγο πριν το τέλος θα βάλω το ένα ακόμα κεφάλαιο αποκλειστικό στην τέχνη

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Α/Ν: Λίγο πριν το τέλος θα βάλω το ένα ακόμα κεφάλαιο αποκλειστικό στην τέχνη. Θα είναι τώρα για την ιαπωνική τέχνη. Δεν έχω τεράστια εξοικείωση με την ανατολική τέχνη οπότε ζητώ την κατανόηση σας αν δεν είναι τόσο λεπτομερές όσο περιμένατε.)

《Καλώς ήρθες.》είπε ο Taehyung στην κοπέλα του μόλις έφτασαν στην εκδήλωση. 《Είναι υπέροχο.》είπε μη πιστεύοντας το που βρισκόταν.

Όλο το πολιτισμικό κέντρο είχε γίνει ένα μικρό προσκύνημα στην ιαπωνική τέχνη και μαγεία πάνω από όλα. Όλοι οι τοιχοι είχαν γεμίσει με μικρά θαύματα των Ιαπώνων καλλιτεχνών και οι προβολείς στο ταβάνι του κέντρου προβαλαν όλα αυτά τα έργα στους τοίχους μπροστά στο κοινό.

《Θες να γίνω πάλι η ξεναγός σου;》είπε χαρούμενα η Laila και ετεινε το χέρι της στο αγόρι με τα γκρι μαλλιά. 《Και τι στον κόσμο.》της απάντησε και έπιασε το χέρι της.

Η Laila περιφερθηκε ελάχιστα μέσα στο χώρο και βρήκε τον πρώτο πίνακα με τον οποίο θα άρχιζε την μικρή ξενάγηση της.

𝐄𝐒𝐓𝐇𝐄𝐓𝐈𝐂 | 𝐊𝐓𝐇Where stories live. Discover now