❝ れい ❞

886 55 7
                                    

Η τέχνη είναι έρωτας, με την πλατύτερη σημασία της λέξης, είναι η έκφραση και το ξεχείλισμα μιας πληρότητας

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Η τέχνη είναι έρωτας, με την πλατύτερη σημασία της λέξης, είναι η έκφραση και το ξεχείλισμα μιας πληρότητας. Δεν υπακούει σε θεωρίες, τις οποίες διαψεύδει μονίμως, έχει δική της λογική και δεν ερμηνεύεται με λόγια. Η τέχνη δεν είναι μαχητική ή ήρεμη, αλλά είναι σαν τον άνεμο, που άλλοτε είναι άγριος και δυνατός και άλλοτε γαλήνιος.

Όταν ξύσεις ένα αληθινό έργο τέχνης θα τρέξει λίγο αίμα.》,λέει κάποιος.

Το μήνυμα του έργου τέχνης είναι πάντα ποιητικό, ακόμη κι όταν παριστάνει τις σφαγές της Χίου ή τις αρβύλες του Βαν Γκοχ. Δεν είναι υποχρεωτικό να αισθάνεστε και να αγαπάτε την τέχνη. Απλώς είναι ένα προνόμιο.

-Αποσπάσματα από το άρθρο του Δημήτρη Μυταρά. 《Τι είναι τέχνη;》

 《Τι είναι τέχνη;》

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mae Laila.
Μια λάτρης της τέχνης όπου η παράξενη φαντασία της θα την οδηγήσει στο μεγαλύτερο έργο τέχνης της ζωής της. Ειδικότητα της η ιστορία της τέχνης. Προσπαθεί πάντα να κωμικοποιησει ολόκληρη την ζωή της επειδή ξέρει ότι η ζωή είναι όμορφη, γεμάτη τέχνη μα πάνω από όλα ζωντανή.

Kim Taehyung.
Το παιδί με το χαμόγελο στα χείλη. Ένας ερασιτέχνης της τέχνης. Την αγαπά αλλά δεν την ξέρει, όμως ξέρει ένα πράγμα, έναν άνθρωπο συγκεκριμένα. Τον Vincent Van Gogh. Ο άνθρωπος που του άλλαξε την ζωή. Και θα γνωρίσει ένα δεύτερο άτομο της τέχνης που επρόκειτο να του αλλάξει την ζωή και πάλι.

𝐄𝐒𝐓𝐇𝐄𝐓𝐈𝐂 | 𝐊𝐓𝐇Where stories live. Discover now