❝じゅうろく❞

178 29 15
                                    

Οι επισκέπτες της περιοχής μπορούν ακόμα να σταθούν στη βορειοανατολική γωνία της Πλατείας ντυ Φορούμ όπου ο καλλιτέχνης είχε στήσει το καβαλέτο του. Με θέα τη βεράντα του δημοφιλούς καφενείου προς τη φωτισμένη πλατεία με τεχνητό φωτισμό, καθώς και στο επιβαλλόμενο σκοτάδι της οδού ντυ Παλέ που κατέληγε σε οίκημα και πέρα από αυτό, στον πύργο μιας πρώην εκκλησίας. Προς τα δεξιά, ο Βαν Γκογκ έδειξε επίσης ένα φωτισμένο μαγαζί, καθώς και μερικά κλαδιά από τα δέντρα γύρω από τον τόπο, αλλά παρέλειψε τα απομεινάρια από τα ρωμαϊκά μνημεία ακριβώς δίπλα από αυτό το μικρό μαγαζί.

-Cafe terrace at night, Vincent Van Gogh 1888.

(A/N: Αυτο το πίνακα τον έχω στο δωμάτιο μου και απλά τον λατρεύω. Τον κοιτάω κάθε μέρα.)

《ΕΙΡΩΝΙΚΆ ΤΟ ΕΝΝΟΟΎΣΑ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

《ΕΙΡΩΝΙΚΆ ΤΟ ΕΝΝΟΟΎΣΑ.》φώναξε το αγόρι με την μικρόσωμη Laila στην πλάτη του.

《ΈΛΑ ΈΛΑ ΝΤΕΙ ΝΤΕΙ. ΤΡΈΧΑ.》του φώναξε χαρούμενα η Laila καθώς είχε την διασκέδαση της ζωής της.

《Μα το θεό αν δεν ήσουν..》ψιθύρισε ο Taehyung αλλά δεν κατάφερε ποτέ να τελειώσει την πρόταση του.

《Τι ειμαι; τι ειμαι;》τον ρωτησε η Laila και τοποθέτησε το κεφάλι της στον ώμο του αγοριού. 《Σπαστικια. Αυτό είσαι.》μουρμούρισε το αγόρι.

"Αν δεν ήσουν η Laila μου."

《Yah. Tae-oppa. Μην είσαι τόσο κακός μαζί μου.》του είπε σιγανά νιώθοντας την καυτή αναπνοή της στο γυμνό λαιμό του. Ένιωθε όλο του το σώμα να ανατριχιαζει. Τρελαινοταν μόνο στην σκέψη ότι τα χειλη της ήταν τόσο κοντά στο λαιμό του. Ότι αυτά τα χειλη τώρα θα μπορούσα να τον φιλανε στο λαιμό αν ήθελαν.

《Oppa; Εγω δεν είμαι ο Oppa σου.》της είπε αυστηρά. 《Όποιος θέλω εγώ θα είναι ο Oppa μου. Άκου εκεί, δίνει και διαταγές.》του μουρμούρισε από την νύστα που την κατέκλυσε.

𝐄𝐒𝐓𝐇𝐄𝐓𝐈𝐂 | 𝐊𝐓𝐇Where stories live. Discover now