❝さんじゅうご❞

135 21 17
                                    

Αυτό το πορτρέτο της αδερφής του απορρίφθηκε από την έκθεση Salon είναι το 1859 για να είναι ημιτελή. Είχε συγκεντρωθεί σκόπιμα στο πρόσωπο και τα χέρια της, αφήνοντας τα ρούχα και το φόντο απλά ζωγραφισμένα. Το έργο του Fantin-Latour εκτέθηκε, μαζί με άλλα έργα που απορρίφθηκαν στην έκθεση Salon, στο στούντιο του καλλιτέχνη Fran ç, ois Bonvin που έγινε γνωστό ως Bonnie &Atelier Flamand. Το 1861 ένα παρόμοιο πορτρέτο της Matie Fantin-Latour, που δημιουργηθηκε από τον αδελφό της, εμφανίστηκε στην έκθεση Salon και αυτή τη φορά με διαφορετική πόζα και πιο διακοσμημένο φόντο.

-Portrait of Mademoiselle Marie Fantin-Latour, Henri Fantin-Latour 1859.

-Portrait of Mademoiselle Marie Fantin-Latour, Henri Fantin-Latour 1859

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


《Yoongi γαμω τον πουτσο σου.》φώναξε ο Hoseok μέσα στα νεύρα.

《Το κάνεις ήδη κούκλε.》σχολίασε αυταρεσκα.

《Min Yoongi κοψε τις πλάκες.》ξανά φώναξε ο Hoseok. 《Πες μου έναν λόγο που πούλησες τα παπούτσια μου.》είπε ήρεμα ο Hoseok όσο είχε σταυρωμένα τα χέρια του μπροστά από το στήθος του.

《Ξέρεις πόσο ήθελα την συλλεκτική έκδοση του Kumamon του 2010 που κυκλοφόρησε μόνο για 2 εβδομάδες.》παραπονέθηκε ο Yoongi. 《Και τα δικά σου λεφτά δεν έφταναν;》είπε ο Hoseok ακόμα εκνευρισμενος. 《Όχι μωρό μου. Συγγνώμη. Θα σου πάρω καινούργια μόλις γυρίσουμε.》του είπε και προσπάθησε να τον αγκαλιάσει ο Hoseok αμέσως πέταξε τα χέρια του μακριά του.

《Τα είχα πάρει με τις οικονομίες που έκανα πέρσι όλο το καλοκαίρι. Και εσύ απλά τα πούλησες έτσι. Χωρίς να με σκεφτείς.》φώναξε τσατισμενος.

《Σου ζήτησα συγγνώμη. Τι άλλο μπορώ να κανω!;》φώναξε και ο Yoongi. 《Να μην τα πουλουσες!》φώναξε ο Hoseok και έφυγε από το δωμάτιο.

Ο Yoongi κοίταζε επίμονα την πόρτα που έκλεισε, προσπαθώντας να αντιδράσει.

Δεν τα κατάφερε τελικά.

𝐄𝐒𝐓𝐇𝐄𝐓𝐈𝐂 | 𝐊𝐓𝐇Where stories live. Discover now