❝しち❞

167 31 18
                                    

Αυτό που συγκλόνισε το σύγχρονο κοινό δεν ήταν η γυμνότητα της Ολυμπίας, ούτε η παρουσία της πλήρως ντυμένης κοπέλας της, αλλά το συγκρουσιακό της βλέμμα και ορισμένες λεπτομέρειες που την αναγνώρισαν ως πόρνη. Αυτές περιλαμβάνουν την ορχιδέα στα μαλλιά της, το βραχιόλι της, τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια και το ανατολίτικο σάλι πάνω στο οποίο βρίσκεται, σύμβολα πλούτου και αισθησιασμού. Η μαύρη κορδέλα γύρω από το λαιμό της, σε έντονη αντίθεση με την ωχρή σάρκα της, και η παντόφλα της, υπογραμμίζουν την υπέροχη ατμόσφαιρα. Η "Ολυμπία" ήταν ένα όνομα που συσχετίζεται με πόρνες στη δεκαετία του 1860 στο Παρίσι.

-Olympia. Edouard Manet. 1863.

《Λοιπόν πάμε για κανένα καφέ;》πρότεινε ο Hoseok στον Taehyung καθώς έφευγαν από την σχολή

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

《Λοιπόν πάμε για κανένα καφέ;》πρότεινε ο Hoseok στον Taehyung καθώς έφευγαν από την σχολή. 《Πρέπει να πάω κάπου πρώτα. Μόλις τελειώσω πάμε.》του είπε μόλις συνδεσε τα ακουστικά του με το κινητό του.

《Καλά τότε πάμε όλοι μαζί.》του απάντησε ο Hoseok. 《Ναι τέλεια. Θα σου στείλω μόλις τελειώσω.》του είπε βιαστικά μόλις είδε το λεωφορείο να σταματάει στη στάση της σχολής.

Έτρεξε με τον χαριτωμένο του μπερε να προλάβει το λεωφορείο. Ευτυχώς ο οδηγός τον περίμενε λίγο και μετά έφυγε. 《Gomawo.》είπε στον οδηγό μόλις μπήκε.

Προχώρησε μέσα στο λεωφορείο και έκατσε σε μια θέση που βρήκε μέχρι να φτάσει στον προορισμό του.

Πέρασαν λίγα λεπτά και κατέβηκε στην στάση του μουσείου τέχνης στο κέντρο. Στο μουσείο του.

Το κοίταξε για ακόμη μία φορά και προχώρησε προς την είσοδο. Μπήκε μέσα και είδε αμέσως τον κ. Yong να τον χαιρετάει.

《Πάλι εδώ Kim Taehyung.》του είπε γελώντας. 《Σήμερα ήρθα να σε κάνω μια ερώτηση μόνο.》του είπε μόλις έβγαλε τα ακουστικά του. 《Τι είναι αγόρι μου;》τον ρωτησε ο ταμίας.

《Η μία η ξεναγός, η Laila αν θυμάμαι καλά ποιες μέρες δουλεύει;》τον ρωτησε. Ο ταμίας κατευθείαν παραξενευτηκε και τον κοίταξε περίεργα. 《Χτες που ήμουν εδώ την άκουσα που έκανε την ξενάγηση και μ'αρεσε πολύ ο τρόπος που μιλούσε. Θα ήθελα να είμαι σε μια ξενάγηση της.》του είπε για να τον πείσει.

𝐄𝐒𝐓𝐇𝐄𝐓𝐈𝐂 | 𝐊𝐓𝐇Where stories live. Discover now