❝にじゅうろく❞

187 18 13
                                    

Η Artemisia ζωγράφισε σκηνές από την ιστορία του David και Bathsheba σε τουλάχιστον έξι εκδόσεις. Απεικονίζει τη βιβλική ιστορία του Δαβίδ, που βλέπει τη σύζυγο του Ουριά, από τη λογγιά του παλατιού του. Αυτή η σύντομη περιγραφή από τον Todd Gould για το σενάριο Αόρατες Γυναίκες: Ξεχασμένοι Καλλιτέχνες της Φλωρεντίας, παρέχει μια αξιόλογη επισκόπηση της επιτυχημένης φλωρεντινικής περιόδου της Αρτεμισίας: "Στις αρχές του 1600, η ​​Artemisia Gentileschi έλαβε μερικές από τις υψηλότερης αμοιβής προμήθειες που παραχωρήθηκαν ποτέ σε μια γυναικεία καλλιτέχνη της εποχής. τα αφηγηματικά έργα της απέκτησαν όχι μόνο σημαντικά χρηματικά ποσά, αλλά και φιλίες με σημαντικούς επιστημονικούς και πολιτικούς ηγέτες της εποχής, συμπεριλαμβανομένου του Γαλιλαίου και του Μεγάλου Δούκα Cosimo II, απόγονος της μεγάλης δυναστείας του Medici, που γιορτάζει τους καλλιτέχνες των τεχνών.

- David and Bathsheba, Artemisia Gentileschi 1662.

- David and Bathsheba, Artemisia Gentileschi 1662

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

《Και σ'αγαπω για αυτό που ακριβώς είσαι.》είπε ο μεγαλύτερος κάνοντας τον μικρότερο να χάσει τα λόγια του.

《Yoongi.》είπε ο Hoseok και κοίταξε τον μικρότερο στα μάτια.

《Αυτό ήταν υπέροχο.》του είπε και τον φίλησε στο στόμα. Τοποθέτησε το χέρι του πάνω στο μάγουλο του Yoongi και τον φίλησε όσο πιο αργά μπορούσε, όσο πιο τρυφερά μπορούσε.

Ο Yoongi από την άλλη,

δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εαυτό του γύρω από τον Hoseok. Ήθελε να του ξεσκίσει τα ρούχα και να τον κάνει να φωνάξει το όνομα του τόσο δυνατά, που θα το άκουγε και ο Taehyung στην Daegu.

Ο Yoongi απομακρυνθηκε από τον Hoseok και ο μικρότερος τον κοίταξε μπερδεμένος.

Ο Yoongi πλησίασε τον λαιμό του Hoseok και άρχισε να του δίνει μικρά φιλιά σε όλο το μηκος του. Για μια στιγμή όμως σταμάτησε και πλησίασε το αυτί του, για μια προειδοποιηση.

《Αν δεν θες να γίνει τίποτα, σταμάτα να με φιλάς, γιατί κάθε φορά που σε νιώθω πάνω μου θέλω όλο και πιο πολύ να σε βάλω στα τέσσερα και να σε κάνω να χάσεις την πανέμορφη φωνή σου.》του ψιθύρισε στο αυτί. Ο Hoseok είχε γουρλωσει τα μάτια του όσο ο Yoongi του μιλούσε.

𝐄𝐒𝐓𝐇𝐄𝐓𝐈𝐂 | 𝐊𝐓𝐇Where stories live. Discover now