Hlučné ráno

175 4 0
                                    


Nechcene som otvorila jedno z mojich očí po tom čo ma zobudil nenormálny hluk Boh vie odkiaľ. Okamžite na mňa zaútočili slnečné lúče ,čo spôsobilo rýchlu reakciu menom - schovať sa pod paplón. Nenápadne som si privoňala k paplónu a zdesila sa natoľko až som si sadla. 

,, Do riti ! " zakľala som a chytia som sa za hlavu. 

,, Do čerta aj s rýchlymi pohybmi ! Kde to sakra som ? " prižmúrenými očami som sa rozhliadla po celej izbe. Unavene som si zívla a nechcene som sa postavila z postele. 

Tichým krokom som sa vybrala do kúpeľne ,ktorá bola v tejto izbe. Priam som až nadskočila keď som zbadala svoj odraz v zrkadle. Vlasy na všetky svetové stany, rozmazaný make up a zápach klubu všade okolo mňa. 

Po rýchlej úprave som si našla náhradnú zubnú kefku a umyla si čo najdôkladnejšie zuby, navoňala som sa nejakým náhodným parfumom a upravila si čo najlepšie vlasy. Vydýchla som si keď som zbadala ,že mám na sebe všetko čo som mala včera. Tichým krokom som opustila kúpeľňu a hneď nato aj pre mňa neznámu izbu. 

,, Halo ? " ozvala som sa vo veľkom dome. 

,, Jeej ty si už hore ? " z ničoho nič sa pri mne zjavil Hayes a usmial sa na mňa. 

,, Hayes ? čo ty tu robíš ? A kde to vlastne som ? " nechápavo som sa naňho pozrela. 

,, U nás " zasmial sa na mne a ja som s naňho pozrela ešte viac nechápavo. 

,, Čože ? ako u vás ? " 

,, Práve si vyšla z mojej izby " ukázal na dvere za mnou. 

,, Oficiálne ťa vítam v MagconHouse " usmial sa na mňa Hayes a objal ma.

,, A ako som sa sem vôbec dostala ? " zasmiala som sa. 

,, No.. včera teda v noci som nemohol spať a tak som sa išiel napiť do kuchyne.. a po ceste som stretol Camerona ,ktorý sa chystal po teba do klubu  a keďže som nemohol spať tak som sa rozhodol ,že pôjdem s ním. Dorazili sme do klubu , kde ma ani moc nechceli pustiť ale po fakte ,že som tiež člen magconu nás pustili dnu. Musím ti povedať v tom klube to ale žilo, každí tam kričal vaše mená, oslavovali a bavili sa ako o život. Našli sme teba aj s tvojím tímom a vzali sme ťa do auta. Cam ťa chcel prv odviesť k vám domov ale nakoniec sme sa dohodli ,že ťa vezmeme sem ,veď aj tak by si sem raz prišla a aspoň si tu mala  klud  .. no až do doby kým Matt nezačal robiť tie jeho slávne farebné palacinky." zasmial sa Hayes a spoločne sme odišli do kuchyne. 

,, A-aha" zašepkala som.

,, Páni ten dom vyzerá nádherne " ostala som v nemom šoku keď sme prešli cez obývačku 

,, A to si ešte nevidela svoju izbu a  zvyšok domu " smial sa na mne Hayes a zastavili sme pred Kuchyňou kde bol Taylor, Matt,Nash. 


Hi, Im Cameron 's little sisterWhere stories live. Discover now