Veľké veci

245 9 0
                                    


-Camila-

To ako sme pri sebe v tichosti sedeli vo mne vyvolalo mnoho pocitov. Zahľadená do mora som si ani neuvedomila kedy a prišiel ten moment spomínania. Na rodinu, priateľov, prvú lásku či mnohých iných veci ,ktoré som opustila, nechala rokmi odísť. Bolo to ako keby som sa so Shawnom rozprávala hodiny , ako keby bol môj psychológ a ja stratený pacient. 

Tak som sa aj cítila, stratená vo svojich myšlienkach, vo vlastnom živote.  Unavená hľadať pomoc a cestu von. A preto som aj odišla. Nezvládla by som tam dlhšie sedieť a počúvať vlastné myšlienky. 

***

Prešiel týždeň. Naozaj dlhý a náročný týždeň. Samé stretnutia,zápasy,tréningy a šťastné góly. S vakom na pleci som zbehla schody dole a s vedomím ,že v takúto skorú hodinu tu nik nebude si zbalila malú desiatu do fitka. Asi by som vás mala oboznámiť s novinkami čo sa udiali. Odkedy som sa stretla so Shawnom na tej pláži sa toho moc nezmenilo. Chlapci stále niečo riešia poza môj chrbát a ja som nemala čas riešiť a skúmať čo to je. Dnes bol presne ten typický deň hráča. 

Skoro ráno vstať, zbaliť si veci, dať si dvojhodinové fitko, odohrať skúšobné zápasy medzi svojimi, odísť na masáž, prísť domov a nastaviť si budík na ďalší deň. Celotýždňový stereotypný kolobeh mi už dávno liezol na nervy no vedela som ,že si naň ako vždy zvyknem a tak mi neostávalo nič iné ako sa obuť a opustiť pohodlie domova. 

***

Celá unavená a skoro uvoľnená po skvelej masáži som odomkla vchodové dvere. Už od chodby som počula ,že máme opäť plný dom Magcon Boys. Nie žeby mi to vadilo, to nie , som za nich naozaj rada , no po dnešnom dni som nemyslela na nič iné ako na svoju posteľ. Zombie krokom som sa nejakým zázrakom ocitla v centre diania. Všetky oči boli behom chvíle na mne, čo mi nebolo moc príjemné. Hodila som sa na gauč hneď vedľa Aarona a snažila sa nezaspať rovno na ňom. 

Nemusela som čakať dlho a okamžite prišli tie "obľúbené otázky" ohľadom zápasov, ako sa mám, aký som mala deň, čo som dnes robila. Aj keď to všetko vedia , rada som im odpovedala, bolo to od nich milé ako sa zaujímali. No pre mňa každé slovo bolo čoraz náročnejšie na vyslovenie. 

Do veľkého rozhovoru o mojom zápase sa začali pridávať aj ostatní a čoraz viac sa to začalo podobať na škrekot paviánov. No veľkú prekrikovačku prerušil až môj vyzváňajúci mobil.Kým sa všetci utišíli ja som už odchádzala z miestnosti s mobilom v ruke. 

,,Dobrý večer tréner, stalo sa niečo ?" 

,,Camila! Ahoj. Nie nie, teda áno. " povedal s miernou vážnosťou. 

,,Čože ? nejako vám nerozumiem" jemne som sa zasmiala.

,,Mám úžasnú novinu ! Sponzori súhlasili s mojim návrhom. Ideme hrať mimo USA ! " zvýskol radostne. A mnou prešla vlna energie a šťastia. Na chvíľu som onemela a pozerala len pred seba.  

,,Panebože my ideme hrať mimo USA" pomyslela som si. 

,,Camila si tu ? " opýtal sa ma tréner s miernymi obavami v hlase. 

,,Ja-a, áno som. Ja len neviem čo povedať, Panebože my pôjdeme mimo USA! To je úžasné! Vedia o tom už aj ostatné hráčky ? Ako sa vám to vôbec podarilo ? " bola som v úplnom úžase, až som si nevšimla ,že som sa šťastím rozplakala. 

,,Nie, volal som ti ako prvej. Chcel som počuť tvoju reakciu, si jedna z najlepších hráčok, dalo by sa povedať ,že vedieš tím. Chcel som aby si to vedela ako prvá. A ako ? Tlačil som na nich tak ako na vás. A nemienil som sa vzdať. Toto je naša šanca o veľký pohár aj mimo USA. Verím vám dievčatá. " zasmial sa tréner. 

,,Oh bože. Toto bude úžasná príležitosť. Kedy a kde budeme hrať ? " zasmiala som sa cez slzy. 

,,Zajtra vám všetko poviem podrobnejšie, dnes sa poriadne vyspi , zajtra nás čaká náročný deň. Idem ešte narýchlo odvolať aj ostatné dievčatá. Tak dobrú noc Camila" 

,,Aj vám tréner, majte sa" zložila som a poriadne som sa nadýchla. 

,,Panebože ! " zvrieskla som šťastím na celý dom až sa ku mne dovalili vystrašení chlapci. 

,,Čo sa stalo ?!" opýtal sa vyhúkaný Cameron.

,,Prečo plačeš ? " opýtal sa ma Aaron narovnako ako Cam. 

Vo veľkej eufórií šťastia som skočila nič netušiacemu Camovi do náručia. 

--------------------------

Nová časť po dlhej dobre je tu ♥ Ospravedlňujem sa za chyby v príbehu ♥ Ako sa vám darí v škole ? Ako si užívate sobotu ? Dúfam ,že dobre ♥ Nebudem sa tu dlho vykecávať tak príjemné čítanie ♥ - S láskou Anna ♥ 

Hi, Im Cameron 's little sisterWhere stories live. Discover now