Show

601 21 2
                                    


-Cameron-

,,Posledných 30 sekúnd chlapci ! " zakričal na nás Jeff a my sme vedeli ,že už bude čas. Poslednýkrát som sa napil vody a zatvorenú fľašu som položil na stolík neďaleko nás. 

,, 20 sekúnd ! " v rýchlosti k nám pribehla Monika ,ktorá to tu celé dnes riadila a začala nám v skratke  vysvetľovať ako pôjdeme na pódium. 

,,Chápete ? " opýtala sa s úsmevom a my sme jej prikyvovali hlavami ako znak súhlasu. 

,, 5 "

,, 4 "

,, 3 "

,, 2" začal kričať Jeff ako na znak ,že už je o chvíľu čas. 

,, 1 " zakričali sme všetci spolu a ja som si ešte poskočil aby som sa zbavil posledných kvapiek nervozity. 

Posledné nádychy a výdychy. Posledné pohľady na organizátorov. Posledné povzbudivé slová od Jeffa a Moniky. A bolo to tu. Posledná show tejto tour. 

Postupne sme začali kráčať hore schodmi na  menšie pódium a do uší sa nám dostával krik dievčat z každej strany. Nevedel som si pomôcť a začal som sa usmievať na každé dievča ,ktoré som uvidel. Bol to ten najlepší pocit aký môžete zažiť. 

,, Ahojte ! Vitajte na našej poslednej zastávke v Minnesote. " s úsmevom na perách sa ako prvý ozval Nash. 

,, Dúfam ,že tento večer bude pre vás nezabudnuteľný ! " pripojil sa k nemu Carter a tým sa spustil obrovský krik. 

---

,, Ja som Cameron a toto sú Aaron,Nash,Carter,Hayes,Jack and Jack,Taylor, naša úžasná DJ-ka Mahogany LOX, Dinosaurus Matthew a špeciálny hosť Shawn Mendes ,ktorý včera úspešne ukončil svoje turné po Amerike. A my sa týmto s vami  oficiálne lúčime ! "dokončil som svoj monológ a s úsmevom sme sa všetci vybrali dole schodmi. 

Po úspešnej show, tancovaní, spievaní a otázkach a odpovedí sme si konečne všetci sadli na gauč v našej miestností a pripravovali sa na M&G ,ktorý sa má začať o pár minút. 

Po posledných úpravách sme sa spoločne vybrali do veľkej miestnosti kde na nás už čakala väčšia skupina dievčat s lístkami na M&G. Nasadili sme úsmevy a postupne vchádzali do miestnosti.

Po necelej hodine a pol sme mali prestávku a ja som sa išiel napiť vody. Začal som pociťovať väčšiu únavu a tak som sa začal modliť aby si to nevšimol.

,,Hej Cam si v poriadku ? " opýtal sa ma Shawn ,ktorý vstúpil do miestnosti. 

,, Jasné Bro , len začínam byť trošku unavený" pousmial som sa naň a napil sa väčšieho dúška vody.

,,Nechcem byť zlý ale je to trochu vidieť " zasmial sa a jemne ma pobúchal po pleci.

Pokrčil som ramenami a zatvorenú fľašu som  hodil na gauč. Párkrát som si poskočil aby som sa aspoň na chvíľu prebral a spoločne so Shawnom sme sa vybrali naspäť.

,, Oh aby som nezabudol " ozval sa Shawn tesne pred dverami. 

,, Jeff ti odkazuje ,že už bude len autogramiáda a potom sa už bude končiť M&G , kedže nás čaká dlhá cesta domov. " Usmial sa na mňa a vošiel dnu ako prvý. Už od dverí som videl ako pribudli k stene stoly a stoličky.

S úsmevom som si vzal od Hayesa centrofixu a odkráčal som k stolu ,kde bola moja menovka. Netrvalo dlho a pred stolom sme už mali dlhší rad dievčat s fotokartami ,ktoré sme dnes fotili. Očami som si ich prechádzal a usmieval som sa nad tým ako sú tie dievčatá šťastné. 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rozdali sme posledné podpisy, fotky a spoločne sme odišli do miestnosti po veci

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rozdali sme posledné podpisy, fotky a spoločne sme odišli do miestnosti po veci. Pred dverami na nás zakričal Jeff.

,, O 10 minút je tu tour bus " ukázal nám zdvihnutý palec a my sme pochopili ,že si máme pohnúť.

Každý sa okamžite rozbehol k svojim veciam a snažil sa čo najrýchlejšie pobaliť. Kedže sme tu nemali veľa vecí tak sme to mali pomerne za krátku dolu všetci spravené. Zbalil som si posledné chipsy do vaku na cestu a pomalším krokom som opúšťal miestnosť. Z vrecka som si vybral mobil a v krátkosti som napísal Camile sms ako dopadla show. 

,,Komu si písal ? " ozval sa pri mne Aaron s Nashom. 

,,Camile " usmial som sa a Aaron s Nashom chápavo prikývli. Boli jediní ,ktorí ju poznali osobne. Ostatní o nej len počuli alebo ju videli len na fotke ,ktorú mám v izbe. 

,,Kto je Camila ? Tvoja priateľka ?  " ozval sa Shawn od dverí a usmieval sa ako slniečko na všetky strany. 

,,Nene Bro" odpovedali za mňa Aaron s Nashom a ja som sa zasmial nad predstavou mňa a Camili. Chcel som niečo povedať no vyrušil ma prichádzajúci Jeff s batožinou. 

,,No poďme chlapci, autobus je už tu" len sme prikývli hlavou a so zvyškom chlapcov sme sa presunuli do autobusu.

Tadááá nová časť je tu ♥ Dúfam ,že sa vám príbeh zatiaľ páči :)Ospravedlňujem sa za chyby a podobne. Dnešná časť je z pohľadu Camerona tak dúfam a tajne verím ,že sa vám to páči :) Nebudem sa tu dlho vykecávať  tak vám všetko zhrniem len tak v krátkosti. Asi ste si všimli ,že Shawn tam bol z časti ako špeciálny hosť. Shawn bude ako člen Magcon ale pre svoju tour tam nemohol byť stále.. bližšie informácie sa určite dozviete v príbehu :) Je dosť možné ,že sa tam budú objavovať aj nové tváre -New Magcon. A nie vždy to bude tak ako to bolo v starom Magcone. Píšem to pre prípad ak by mal niekto v tom zmätok alebo niečo také :D :) A určite tam budú také veci čo chlapci nezažili alebo zažili ale napríklad v inom veku alebo niečo také :) Snáď to chápete a tí čo ste si to prečítali tak gratulujem ♥ Prajem vám príjemné čítanie ,váš názor mi môžete zanechať dole v komentári alebo mi môžete napísať do súkromných správ. Prajem vvám aj nádherný piatok a užite si zvyšok dňa. - S láskou Anna ♥ 

Hi, Im Cameron 's little sisterWhere stories live. Discover now