Mendes

449 23 0
                                    


Tým ako som sa zľakla som trhla hlavou na stranu.

,,Ty si nám ale inteligent Camila" ozvalo sa moje druhé ja a mala som čo robiť aby som nevypustila nejakú nadávku.

,,Prepáč, nechcel som ťa vyľakať" ozval sa znova čo ma prinútilo pomaly otočiť hlavu jeho smerom. Prvé čo ma upútalo boli jeho nádherné čokoládovo zelené oči. Boli tak nádherné ,že ak sa človek pozerá dlhšie myslí si ,že sa v nich priam topí.

,,Som Shawn, Shawn Mendes" usmial sa na mňa a vystrel predo mňa jeho pravú ruku.

,,Camila" usmiala som sa a podala som si s ním ruku.

,,Zvláštne gesto" pomyslela som si.

,,Ehm tak ako som už vravel" zasmial sa.

,,Asi si nepamätáš všetkých tak čo ak by som ti spravil rekapituláciu mien? " znova sa zasmial čo prinútilo zdvihnúť aj moje kútiky pier.

,,Oh ani nevieš ako by to bodlo.." zasmiala som sa a pozrela na každého.

,,Tak.. podľa môjho skúmania Nasha a Aarona poznáš ,kedže si sa s nimi rozprávala asi najviac ak nerátam Camerona" zasmial sa.

,,Si bystrí" pripojila som sa k nemu.

,,Ten čo leží na zemi vedľa Nasha je Carter a vedľa neho mladší brat Nasha -Hayes. Zatiaľ chápeš však ? " opýtal sa ma s malým úsmevom načo som prikývla.

,,Tam na kresle je Jack J a pod ním na zemi Jack G. Vedľa Jacka na zemi sedí Cameron a veľa neho je Taylor. Vedľa teba je Aaron a pod vami Matthew inak povedané Dinosaurus" zasmial sa a ja som si v hlave prešla ešte raz všetke mená.

,,Počkaj..Ty si Mendes ? " otočila som sa naňho s otázkou v očiach a napäto som čakal na odpoveď.

,, Áno, ale stačí Shawn." Zasmial sa a všetci s ním.

,,Nie,nie.. myslela som tým Mendes ako Aaliyah Mendes ?" usmial som sa naň.

,,Bro tá ti ale dala" začal sa smiať Matt spoločne s Aaronom zatiaľ čo som ja nechápala čo som spravila.

-Shawn-

,,Páni" pomysel som si. Bola prvá ,ktorá ma poznala ako Aaliyahiného staršieho brata a nie ako slávneheho Shawna Mendesa..

Všimol som si ako sa na mňa nechápavo pozerala na čom som sa musel zasmiať a už ked som sa chcel ozvať a vysvetliť jej to predbehol ma Cameron spoločne s Nashom.

,, Shawn je Aaliyahin starší brat a každý ho skôr pozná ako toho slávneho Mendesa ako staršieho brata Aaliyah." usmial sa na ňu Cameron a Nash len pravdivo prikyvoval hlavou. 

----------------

Po "rokoch" nová časť :D ♥ Dúfam,že sa vám nová časť bude páčiť ♥ Ospravedlňujem sa za chyby v príbehu.. Vaše komentáre a vote by ma veľmi potešili ♥ Prajem vám pekný zvyšok dňa ♥ - S láskou Anna♥

Hi, Im Cameron 's little sisterWhere stories live. Discover now