Všetko má svoju daň 1/2

397 15 0
                                    

Hneď potom ,čo sme sa venovali vonkajšiemu rozhovoru sme sa každý pobrali do vlastných izieb , no teda aspoň ja a Cameron. Bohužiaľ ostatní sa museli "tlačiť" v izbách pre hostí. Vďaka bohu ,že sa dokázali po párovať a nikto nemusel ísť ku mne.. 

,,Nie žeby som sa sťažovala" pomyslela som si.

No v tom momente to bolo najlepšie rozhodnutie. Nemala som moc náladu sa s niekým deliť o vlastnú izbu či dokonca kyslík. Rozmýšľala som dlho o tom čo sa za posledných pár hodín udialo a vôbec som si nevšimla ,že v izbe nie som sama. 

,, Oh Cam , čo ty tu ? " pozrela som naň a posadila som sa.

,,Nemôžem nejako spať..a tak som si pomyslel ,kedže sa u teba svietilo žeby som mohol prísť na chvíľu k tebe.. teda ak ti to nevadí ? " pousmial sa na mňa a odstúpil od dverí.

,,To je v poriadku Cam " zasmiala som sa.

,,Tak čo chceš robiť ? " opýtala som sa ho po menšom tichu. 

,,No.. čo keby sme sa len tak rozprávali ? Dlho sme to nerobili a tak trochu mi to chýba.." sadol si ku mne na posteľ a spoločne sme sa opreli o stenu.

,,Tak ako bolo na tour ? " usmiala som sa naň a hlavu som si oprela o jeho rameno.

,,Bolo to šialené! " zasmial sa,pričom mi párkrát nadvihlo hlavu.

,,Samé dievčatá,podpisy,krik,cestovanie a sama láska a smiech" usmial sa a na prst si namotal malý prameň mojich vlasov.

,,Bolo to neuveriteľné a zároveň tak vyčerpávajúce.. Boli časy ,kedy som si prial byť doma, tu v posteli a takto sa s tebou rozprávať aby som si oddýchol od toho všetkého.. milujem svojich fanúšikov no niekedy by som chcel byť len Cameron. Nie ten slávny Cameron ,ktorý má milióny fanúšikov po celom svete.. Aj ked ja sa tu sťažujem ale čo taký Shawn ? " zasmial sa a ja som len ticho počúvala.

,,Ten má toho na hlave ešte viac.. vystupuje po celej zemi,cestuje z jedného miesta na druhé a vyžaduje sa od neho aby bol zakaždým milý,usmievajúci a plný energie.. a pritom by si ani neverila koľkokrát mi volal a prial si byť pri rodine či sa naťahovať s Aliyah.." smutne sa pousmial a ja som si začala uvedomovať každé jeho slovo.

,,To ma mrzí Cam.. nikdy som sa nad tým takto nezamýšľala.. stále som si myslela ,že aké to musí byť super, mať toľko fanúšikov, lásky z každej strany a pritom to môže byť ťažoba a smútok za niečím starým.. ako počúvam všetko má svoju daň.." pousmiala som sa naň a ďalej som počúvala jeho zážitky z tour. 

Ani som si neuvedomila kedy a moje viečka razom začali byť čoraz viac ťažšie a ťažšie. Mohli to byť sekundy ba minúty a mne sa konečne podarilo upadnúť do ríše snov..

*****************************

Nová časť je tu ! ♥ Je to len polovička ale tak snáď sa vám bude páčiť ♥ Ospravedlňujem sa za chyby a podobné v príbehu ♥ Nezabudnite zanechať vote a nejaký komentár ♥ Prajem vám pekný zvyšok soboty  ! - S láskou Anna ♥ 

Hi, Im Cameron 's little sisterWhere stories live. Discover now