Menšie nedorozumenie

418 18 1
                                    

,,To ma mrzí" ozvala sa po hodnej chvíli a mne dosť hlasno odľahlo začo som si privolal nechápavé pohľady každého v miestnosti.

,,Super Shawn ,len tak ďalej" pomyslel som si ironicky a na každého sa nevinne usmial.

,,Nie ,ja to myslím naozaj" uchopila sa slova Cam.

,,Aaliyah je skvelá hráčka,výborná v obrane a podáva excelentný výkon na ľade. A je mi ľuto ,že  musí kvázi žiť v tvojom tieni slávy.." rozprávala to s takým úžasom a po týchto slovách som stratil tie svoje. Nevedel som či sa začať obhajovať alebo sa zamýšľať nad tým čo moja sláva so mnou nesie. 

,,Ja.." chcel som niečo povedať ale nedokázal som zo seba nič viac dostať. Len som sa postavil a odišiel preč.

,,Fakt úžasné. Utiekol som ako hlupák" pomyslel som si a sadol si pred dom na schody. Čím dlhšie som tam sedel ,tým viac som si uvedomoval Camiline slová. 

-Camila- 

,,Oh nie" pomyslela som si a tvár som si zakryla dlaňami.

,,Ja.. ja som to tak nemyslela ! Cameron prisahám.. " pozrela som sa na Cama , ktorý ku mne okamžite pristúpil a objal ma.

,,Ja viem." zašepkal mi a ešte viac si ma k sebe pritisol. 

,,Nie, ja musím..musím mu to vysvetliť. Nemal to tak pochopiť." šepla som a rýchlim krokom som odišla smerom akým sa vybral on.

Dlho som ho hľadať nemusela. Len čo som otvorila dvere , tak sa mi naskytol výhľad na Shawna v celej jeho kráse. Neváhala som ani sekundu a prisadla som si k nemu.

,,Shawn.." šepla som jeho smerom a on jemne pootočil hlavu nabok. 

,,Ja.. prepáč." šepla som.

,,To nič.Mala si pravdu." pousmial sa na mňa.

,,Nie. To som teda nemala. Prepáč. Naozaj ma to mrzí.. nie je to tak ako som povedala. Myslela som to úplne inak ako to vyznelo. Si úžasný človek a ešte lepším bratom. Nemyslela som to tak ,že Aaliyah žije v tvojom tieni slávy.. ale skôr tak ,že z vás dvoch poznajú viac teba ako ju.. a bude to mať trošku ťažšie kým sa dostane na level svojho mena bez tvojej pomoci ,či bez tvojho spájania s ňou. Viem ,že vás budú spájať vždy , kedže si jej brat a ona tvoja malá sestra ale snáď to už chápeš správne" usmiala som sa naň a on mi úsmev opätoval.

,,Ja to chápem." usmial sa na mňa ešte viac a uväznil ma do svojho objatia.

,,Si úžasný človek,spevák a brat a tak isto aj Aaliyah. Je skvelá v tom čo robí a určite si jej inšpiráciou." len čo som dohovorila si ma k sebe pritiahol ešte viac. 

,,To znamená ,že sme v pohode ?" zasmiala som sa.

,,A neboli sme snáď ?" zasmial sa aj on a odtiahol sa. 

 --------

Nová časť je tu ♥ vôbec som to takto neplánovala ale snáď sa vám to bude páčiť.. vaše komentáre,vote či správy ma veľmi tešia ♥ a ďakujem vám všetkým , čo to čítate ♥ Ospravedlňujem sa za chyby a podobné.. v príbehu. Prajem vám pekný zvyšok piatku ♥ -S láskou Anna♥



Hi, Im Cameron 's little sisterWhere stories live. Discover now