Všetko má svoju daň 2/2

320 17 0
                                    


Ráno som sa zobudila na pocit ,že ma niečo tlačí a nemýlila som sa. To niečo bol rozvalený Cameron na celú posteľ a hlavne na mne.

,,Koľko dievčat by sa práve teraz nesťažovalo Camila" pomyslela som si, načom som sa musela zasmiať.

Nejakým nevysvetliteľným spôsobom som sa dostala zo "zajatia" Camerona a pomalým tichým krokom som od kráčala do kúpeľne ,kde som sa za pomoci vody a kozmetiky dala na aspoň ako takú ľudskú podobu.

,,Tak to by sme mali" zašepkala som si sama pre seba a zo skrine som si vytiahla čisté oblečenie ,ktoré som si hneď aj obliekla.

***

Netrvalo dlho a všetky spiace medvede sa začali prebúdzať a zhromažďovať v kuchyni ,kde už veľmi dávno Gina pripravila veľmi dobre vyzerajúce raňajky.

,,Dobre ráno" pozdravili sa naraz Nash,Jack G a Hayes.

,,Dobré" s úsmevom som im odzdravila a od pila si z ovocného čaju.

,,Dobré ráno, ehm, nevideli ste niekto Cama ? V izbe nebol a mobil má v izbe.." pribehol dole Shawn a nevinne sa na každého usmial.

,,Tušim je ešte stále v mojej izbe" zasmiala som sa , načom sa na mňa každý otočil.

,,V tvojej izbe ? " nechápavo sa na mňa pozrel Shawn.

,,No včera za mnou prišiel , rozprávali sme sa a tak nejako sme zaspali.." usmiala som sa naňho a on mi úsmev opätoval.

,,Oh jasné " usmial sa a hneď aj vybehol schody nahor.

***

Po raňajkách ako už nám bolo zvykom sme sa rozvaľovali na gauči a okolí neho. Nikomu sa nič nechcelo a aj keby si človek myslel ,že sa bude niečo diať boli sme nato až príliš leniví. Jediný Matthew stále niečo jedol a Gilinsky stále len natáčal situáciu ako nejaký paparazzi. Nikomu to nevadilo , ba možno aj áno ale nikto sa ani len neozval. Polovička chlapcov zaspávala po fakt dobrých a hlavne sýtych raňajkách a ja ako jediná som si v hlave počítala dni do nášho ďalšieho zápasu. 

---------------------------

Taká kratšia časť po fakt dlhej dobe ♥ Dúfam ,že sa vám dnešná časť páčila a dopredu sa ospravedlňujem za chyby a podobné veci v príbehu ♥ Prajem vám úspešný týždeň a dúfam ,že každí prežil dnešný deň ♥ Snáď máte už  všetko napísané a môžete začať opäť menej stresujúci začiatok nového polroka ♥ :)- S láskou Anna ♥ Ps: Ten Shawn ♥♥

Hi, Im Cameron 's little sisterWhere stories live. Discover now