((5))

423 43 17
                                    

    aslında yeni bölüm atmayı düşünmüyordum. Bölümleri biriktirip sıra ile paylaşacaktım. Ama madem ablam istedi. Atmam lazım. Umarım beğenirsin. selda18z

Genç kız kolunun dürtülmesi ile gözlerini açtı. Karşısında ev arkadaşı Hyerin'i görünce gülümsedi. Ellerini oynattı.

     "Günaydın."
     "Günaydın."  Arkadaşının ellerini okudu ve tekrar gülümsedi. Yataktan kalktı. Elini yüzünü yıkadı, kıyafetlerini giydi ve aşağıya indi.

     Hyerin ve Jeonghwa'yı mutfakta gülüşürlerken görünce gülümsemesi daha da büyüdü. Sessizce onları izliyordu çünkü yapacak başka bir şeyi yoktu.

     Doğuştan duyamıyordu. Ailesi bile onu bu yüzden terk etmişti. Ama bu iki kız onu sevmişler ve ona sahip çıkmışlardı. Hatta onun için beden dili bile öğrenmişlerdi. Yetimhane zamanlarından beri beraberlerdi. Ve onlara çok minnettardı.

     "Oh. Eonnie geldin demek." Jeonghwa tezgahtan inip genç kıza sarıldı. Gülümseyip masaya oturdular. Beraber güzelce, konuşarak kahvaltı ettiler.

(...)

     Genç kız eşyalarını alıp evden çıktı. Okula geç kalmak istemiyordu. Koşarak durağa vardı. Son anda gelen otobüse binip boş koltuğa oturdu.

     Kulaklıklarını taktı. Müzik dinlediğinden değil sadece insanların duyamadığını bilmesini istemiyordu. Duyamadığı için konuşamıyorduda. Bu onun için en zor şeylerden biriydi.

     İnsanları izledi. Kahkaha atıyorlar, konuşuyorlar ve dinledikleri müzik ile dans ediyorlardı.

     Sevdiği insanları duyamamak onlarla konuşamamak canını çok acıtıyordu. Derin bir iç çekti.

    Otobüs durdu. Duraktaki yolcuları alıp yoluna devam etti. Yanında ayakta duran iki kız vardı. Kendi aralarında konuşuyorlardı. Kıskanmıştı.

     Kafasını çevirdi. Dışarıyı izledi. Üzerinde hissettiği gözlerle ona bakan kızın yansımasına baktı. Yüz hatları çok tatlıydı ve ona ayrı bir hava katmıştı. Yanındaki kızda çok güzeldi.      
     Karakteristik bir yüze sahipti. Ve seksi görünüyordu.

     İçini kemiren bakma düşüncesini zorla bastırdı. Ona bakmak istiyordu. Ama cesaret edemiyordu. Ya ona bir şey derse diye korkuyordu. Kız inene kadar dışarıyı izledi. Ama aslında yansımadan ona bakıyordu.

    Otobüs durdu indiler. Derin bir nefes alıp arkasından baktı. Tatlı birisi, diye geçirdi içinden.

    Otobüsten indi. Okuluna doğru ilerledi. Arkadaşlarını görünce durdu. Onlara sarıldı. Beraber sınıfa ilerlediler. Sınıfta arkadaşı Hyojin'i görünce yanına ilerledi.

     Hyojin onun geldiğini görünce gülümsedi. Kollarını kocaman açtı. Genç kız hiç düşünmeden sarıldı arkadaşına.

     "Günaydın Yongsun"
     "Günaydın."
     "Ödevi yaptın mı? Ben anlamadım." Yongsun kafa sallayarak cevap verdi. Çantasından defteri çıkarıp arkadaşına uzattı. Hyojin teşekkür edip ödevini yapmaya başladı.

    Yongsun ödevi neden yapmadığını biliyordu bu yüzden sadece arkadaşına bakıp onun adına üzülüyordu.

    Hyojin defterdekileri geçirirken aklına dün akşam geldi. Babası yine içkili gelmişti. Bu yüzden annesini dövmüştü. Hyojinde tüm gece annesinin başında beklemişti.

    Hoca sınıfa girince ayağa kalktılar. Dersleri tek tek işlediler. Çıkış zili çalmıştı. Tam sınıftan çıkacakları sırada sınıfa müdür yardımcısı Solji girdi. El hareketleri ile tüm sınıfa duyuru yaptı.

    "Yongsun, Hyojin, Hyuna ve Chorong. Bundan sonra benimle beraber işaret dili öğrenmek isteyenlere yardım edeceksiniz."

    Kızlar kafalarını sallayarak onay verdiler. Solji sınıftan çıkınca tüm sınıf dağıldı. Yongsun durağa kadar koştu ama otobüsü kaçırmıştı. Yanına Chorong geldi.

    "Selam Yongsun."
    "Selam Rong."
    "Bugün bizde kalmaya ne dersin. Ailem şehir dışına çıkıyor ve korkuyorum."  Dedi. Samimi bir ifadeyle. Doğru söylüyordu. Evde tek kalmak onu korkutuyordu. Gözlerini büyütmüş merakla Yonsun'a bakıyordu. Arkadaşı kafasını sallayarak onay verince ellerine birbirine vurdu ve arkadaşına sarıldı.

    Beraber başka bir otobüse binip Chorong'ların evine gittiler. Yongsun arkadaşlarına mesaj atmayı unutmamıştı. Hyerin ilk başta tedirgin olsada onaylamıştı.

    Beraber uzun bir akşam geçirdiler. Her zamanki gibi dertleştiler, güldüler, film izlediler ve ödevlerini yaptılar.

    Chorong dolaptan gecelik takımı çıkarıp arkadaşına verdi. Yongsun üzerini değiştirip kendisi için hazırlanan yatağa yattı. Yorulmuştu. İki kızın uyumasıda uzun sürmedi.

    Sessizlik onların hayat ilkesiyken daha da sessizliğe bürünüp gecenin karanlığında derin uykulara daldılar. En azından rüyaları gerçek hayat kadar acımasız değildi.

Chorong - Apink
Hyojin, Hyerin, Jeonghwa - Exıd
Hyuna - solo

Vote vererek destek olabilirsiniz. Teşekkürler. Umarım beğenirsiniz.

SESSİZ AŞK ✅Where stories live. Discover now