(40)

1K 40 6
                                    

P.O.V. Juul
Ik ga naar mijn auto en stap in. Ik leg mijn hoofd op mijn stuur en sluit even mijn ogen.

Het is voorbij...

Ik rijd eerst naar het spionnenhuis toe, want ik heb Rob echt even nodig. Als ik daar aankom gaat het hek open en rijd ik naar binnen toe. Ik parkeer mijn auto en loop dan naar binnen. Ik loop door naar het kantoor van Rob en klop aan op de deur. "Kom binnen" Als ik de deur open heb gedaan en binnen ben, stromen de tranen over mijn wangen heen. Als Rob het ziet, staat hij meteen op en neemt hij me in zijn armen. Ik begin hard te snikken. Alles wat ik deze dag heb opgekropt, komt er nu uit. Rob wrijft rustig over mijn rug heen, wat me een beetje kalmeert. De deur gaat open en als ik Luuk zie staan, sluit ik me ook op in zijn armen. "Wat is er gebeurd?" Vraagt Luuk zacht. Ik trek me terug uit de knuffel en kijk Luuk en Rob aan.

"Ik heb de moordenaar van mijn ouders een paar uur geleden vermoord"

Luuk en Rob kijken me geschrokken aan en slaan dan weer hun armen om me heen. "Wie was het?" Vraagt Luuk. "De vader van Drake. Hij wilde mij vermoorden en had Drake helemaal in elkaar geslagen. Ik kon het niet meer aan en schoot hem neer" leg ik uit. "Ik vind het heel erg dapper van je Gwen" zegt Rob. "Kunnen we mijn naam nu officieel gaan veranderen naar Juul? Gwen is overleden, samen met mijn ouders." Zeg ik. "Dat begrijp ik. Ik ga het gelijk regelen" zegt Rob. "Dankjewel"

Als ik ze weer helemaal heb bijgepraat, besluit ik om naar huis te gaan en me om te kleden. Ik stap in mijn auto en rijd dan terug naar huis. Ik parkeer mijn auto voor de deur, wat ik de laatste tijd alleen maar doe. Ik gebruik mijn garage eigenlijk niet meer.

Ik open de voordeur en loop dan naar binnen. "Oh my god, je bent veilig! Rover en Caine hebben verteld wat er is gebeurd" zegt Zoëy, terwijl ze haar armen om mij heen slaat. Ik sla mijn armen ook om haar heen. "Ik ben oké. Ik ga douchen en dan even slapen, goed?" Zoëy knikt meteen. "Welterusten dan" zegt ze glimlachend. "Thanks"

Ik geef Vince ook nog snel een knuffel en dan loop ik naar boven. Ik pak schone kleding en een handdoek en loop dan naar de badkamer. Ik draai de deur op slot en kijk mezelf dan even aan in de spiegel.

Mijn ogen staan opgelucht, maar ook een beetje levenloos. Ik heb hier zo lang naartoe gewerkt en dan is het uiteindelijk zover. Ik had veel meer rust verwacht, maar dat voel ik helaas nog niet. Ik denk dat dat wel gaat komen als Drake en ik een weekje weg gaan in de kerstvakantie. Het is al bijna... Ik hoop dat hij dan een beetje hersteld is.

Ik kleed me uit en stap dan onder de douche. Ik sluit genietend mijn ogen en was mijn haar en lichaam.

Na een half uur stap ik uit de douche. Ik droog me af en trek dan een sportbroekje aan en een shirt van Drake. Ik neem zijn geur in mij op en loop dan naar mijn kamer. Ik gooi mijn vieze kleding in de wasmand en laat me dan op mijn bed vallen. Ik kruip onder de dekens en pak nog even mijn telefoon, om een berichtje naar Drake te sturen.

Drake❤️
Ik: Hey schat
Ik: Hoe gaat het met je?
Drake❤️: Hey sweetheart
Drake❤️: Het gaat op zich wel goed. Kom je nog hierheen of blijf je thuis?
Drake❤️: Dan kan Caine naar huis namelijk
Ik: Ik wilde eigenlijk thuis blijven, maar als ik moet komen is het ook goed
Drake❤️: Nee nee, blijf maar thuis😘
Ik: Okay. Ik ga even slapen. Ik ben helemaal kapot😞
Drake❤️: Slaap lekker babe😘
Ik: Jij ook alvast😙
Ik: Ik houd van je❤️
Drake❤️: Ik houd ook van jou!!!

Ik leg mijn telefoon op mijn nachtkastje en sluit dan mijn ogen. Even wat rust pakken...

————

Het is een paar uur later en ik ben nog steeds niet in slaap gevallen... Het is nu 23:00u. Ik mis Drake echt enorm. Ik wil steeds weten of het goed gaat, of hij iets nodig heeft en of hij ook slaapt.

Ik zucht luid, stap uit bed en trek een lange broek aan. Ook pak ik een plastic tas waar ik een extra T-shirt en skinny jeans in doe. Ik loop naar beneden en trek mijn schoenen en jas aan. Op naar Drake.

Ik kom aan bij zijn huis en parkeer mijn auto. Ik pak de reservesleutel onder een tegel vandaan en open dan de deur. Ik zie dat Caine in de woonkamer aan het slapen is. Ik loop naar hem toe en maak hem wakker. "Wat is er?" Vraagt hij zacht als hij mij ziet. "Ik miste Drake en kom bij hem slapen. Jij kan nu naar huis gaan en lekker in je warme bed gaan liggen, in plaats van op de bank" zeg ik. "Ja, is goed" zegt hij, terwijl hij opstaat.

Ik loop naar de logeerkamer en open de deur, bang dat ik hem wakker maak. Ik zie hem naar het plafond kijken. "Kon je ook niet slapen?" Vraag ik zacht. "Nee" fluistert hij, als hij mij aankijkt. Ik leg mijn tas op een stoel en trek mijn joggingbroek uit, die ik er vervolgens bij leg. Ik loop naar het bed toe en kruip onder de dekens. Ik wil niet bij hem liggen, zodat hij geen pijn krijgt, maar als Drake zijn arm om mij heen slaat, kan ik niet anders dan op zijn borst liggen. "Welterusten babe" zegt hij zacht, waarna ik wegzak in een diepe en rustige slaap.

I am a spy •Dutch• {voltooid}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora