(14)

1.5K 43 9
                                    

P.O.V. Gwen/Juul
~zaterdag~
Vandaag is dat feest waar Drake, Caine en Rover aanwezig zullen zijn en drugs gaan verkopen.

Ik rek me langzaam uit en sta, nog steeds moe, op. Ik loop naar mijn kast waar ik makkelijke kleding uit pak, bestaand uit een joggingbroek en een oversized trui. Ik doe mijn haar in een strakke paardenstaart en doe geen make-up op. Ik keur mezelf goed als ik in de spiegel kijk en loop dan naar beneden. Ik zie Vince en Zoëy nog niet, dus die liggen nog te slapen. Ik maak een ontbijtje voor mezelf klaar. Ik pak een schaaltje en doe daar wat yoghurt in en nog allemaal soorten fruit en muesli.

Ik ga op de bank zitten, zet de tv aan en eet rustig mijn eten op. Ik pak mijn telefoon erbij en kijk op Instagram en Snapchat om op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen op school. Ik vind het altijd wel grappig om naar te kijken.

Ik hoor voetstappen op de trap, wat betekent dat Vince en Zoëy naar beneden komen. Ik kijk achterom en begroet ze. "Goeiemorgen" zeggen ze allebei terug, voordat ze naar de keuken lopen.

Ze komen bij mij in de woonkamer zitten. "Ik ga vanavond naar een feest. Ik weet niet of jullie mee willen" zeg ik. Vince en Zoëy kijken elkaar aan en knikken dan. "Leuk! Waar is het?" Vraagt Zoëy geïnteresseerd. "Ik heb alleen het adres, dus ik weet niet van wie het is" zeg ik lachend. "Oh, dan zien we het wel" Ik knik. "Maar gezellig dat jullie meekomen. Anders zou het wel heel zielig zijn als ik in mijn eentje ging" zeg ik lachend.

————

We zitten alle drie op de fiets naar het feest. We willen namelijk alle drie gewoon drinken, dus daarom doen we safe en kiezen we voor de fiets.

We zeggen onze fietsen tegen het hek aan en meteen zie ik dat het een typisch tienerfeest is. Er liggen allemaal drankbekertjes op de grond, ook buiten, en bijna overal staan zoenende mensen. Ik kijk Vince en Zoëy aan. "Klaar om te gaan" vraag ik lachend. Ze knikken. We lopen met z'n drieën naar de ingang van het huis. De deur staat gewoon open, dus iedereen kan naar binnen lopen. Binnen is het heel erg druk. "Ik haal de drankjes wel. Wachten jullie hier?" Vraag ik. Vince en Zoëy knikken. Ik loop naar de keuken en pak daar drie bekers, waarschijnlijk met heel veel drank.

Ik loop terug naar Vince en Zoëy en geef hen het drinken. We nemen alle drie een slokje. "Jezus, ze hebben er zin in om mensen een alcoholvergiftiging te geven" zeg ik grinnikend. Zoëy trekt een zuur gezicht. "Dit is sowieso het heftigst wat ik ooit heb gedronken" zegt ze. Vince grinnikt en knikt instemmend. "Dan moet je niet naar de feesten gaan waar ik een paar keer ben geweest"

We lopen richting de 'dansvloer' en beginnen een beetje te dansen. In de tussentijd kijk ik alert om me heen. Ik moet Caine, Drake en Rover niet mis gaan lopen hier. Dit is een belangrijke dag om informatie te krijgen.

Als ik zie dat Vince en Zoëy na hun tweede drankje aan elkaar vastgeplakt zitten, sneak ik weg. Ik loop naar buiten en kijk daar goed om me heen. Er is een zwembad in de tuin waar allemaal mensen in hun ondergoed in zitten en de tijd van hun leven hebben. Ik loop een beetje rond en voel dan een hand op mijn kont. Ik draai mij om en kijk recht in de ogen van een oudere jongen. "Waar gaat dit mooie meisje naartoe?" Vraagt hij zwoel. "Ergens waar jij niet heen gaat" zeg ik met dezelfde toon terug, voordat ik zijn hand weg sla en verder loop. Ik kijk in de donkere hoekjes en zie dan drie jongens en twee meisjes zitten op een boomstam. Als ik beter kijk, zie ik dat het inderdaad Caine, Drake en Rover zijn. Ik krijg een grijns op mijn gezicht en blijf een tijdje kijken. Drake en Rover hebben een meisje op de schoot en Caine kijkt een beetje verveeld om zich heen, wat ik kan begrijpen. De twee meisjes zitten haast naakt bij ze op schoot, waardoor ik moet lachen. Ze willen zo graag hun aandacht, dat ze hun zelflove kwijt aan het raken zijn.

Ik zie de zakjes drugs tevoorschijn komen. Nu begint het feest pas echt... Ik doe een vest aan die ik ergens op de grond zie liggen en doe mijn zonnebril op. Ik doe mijn haar in een knot en trek dan de capuchon over mijn hoofd heen. Ik zucht diep in en uit en doe alsof ik een of andere dronken chick ben die opzoek is naar aandacht.

Ik loop strompelend naar de jongens toe en giechel heel erg overdreven. De jongens merken mij meteen op en Drake zet het meisje van zijn schoot en stuurt haar weg, voordat hij verleidend naar mij toe komt lopen. Hij pakt mij bij mijn heupen vast en trekt mij voorzichtig mee naar de boomstam. Ik laat mij 'per ongeluk' vallen op zijn schoot en begin hard te lachen. "Jij bent volgens mij een beetje heel ver weg" fluistert Drake in mijn oor. Ik schud hevig mijn hoofd, maar giechel, waardoor hij weet dat het niet waar is. Drake moet lachen en trekt mij tegen zich aan. Ik kijk om mij heen en zie dan een verloren pilletje en een zakje liggen. Ik pak het zo ongezien mogelijk op en doe het in mijn zak. Als ik weer rechtop zit, kijk ik Drake lachend aan. Ik voel twee lippen plotseling op de mijne en ga er in mee, zodat ik niks van mijn act laat merken.

Ik trek me terug en sta giechelend op. Ik doe alsof ik moet overgeven en ga over een prullenbak heen hangen. Caine, Drake en Rover lachen mij uit, maar blijven gewoon zitten. Assholes!

Ik loop het hoekje om en zucht dan opgelucht. Dat is ook weer geregeld... Ik doe het vest uit en gooi het ergens heen, ik haal de knot uit mijn haren en doe mijn zonnebril af. Ik doe alsof er niks is gebeurd en loop naar binnen.

I am a spy •Dutch• {voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu