Kapitel 14 - Slutet

527 23 15
                                    


Jag och Noel har levt lyckliga sen resan till Rhodos. Det har gått ca 5 år sen dess. Bandet hov1 har lagt ner. Det var ett gemensamt beslut av killarna. Dom har blivit äldre och har nya mål i livet. Vad jag vet vill alla satsa på en solo karriär. Noel är väll egentligen den som lyckats bäst av alla, men snart kommer han lägga det åt sidan ett tag. För vi väntar ett barn tillsammans.

Tänk att allt som började så sjukt med mitt och Dantes förhållande. Han gick bort och jag trodde aldrig att jag skulle bli lycklig igen. Sen kom Noel och lyste upp hela mitt liv. Livet kan ändras så snabbt. Jag har lärt mig så mycket på denna resan. Man ska aldrig ta föregivet att de man älskar alltid kommer finnas vid en. Men jag har också lärt mig att den man verkligen inte tror kommer bli ens livs kärlek kan bli det.

Jag är så glad att jag lärde känna killarna de har gett mig så mycket. Jag har fått världens finaste vänner och en kille för livet. 

Men tro mig jag saknar fortfarande Dante galet mycket. Jag har gått vidare men glömmer honom aldrig. 


Taaaack för att ni läst denna boken. All kärlek jag fått är helt galet älskar er. Som det ser ut just nu så kommer det ingen uppföljare till denna tyvärr. Om inte ni är väldigt sugna på det då. Isf får ni kommentera<333

Är du känd? Hov1Där berättelser lever. Upptäck nu