Kapitel 13 - Drömmarnas resa

380 20 6
                                    


Igår kväll kom vi fram till drömmarnas ö. Jag kan inte säga något kring om ön lever upp till det, med tanke på att jag inte sett något än. När vi kom fram igår checkade vi in på hotellet och ganska snabbt efter det somnade alla. Nu är det dagen efter och jag är först uppe. Dock måste jag snart väcka alla andra, för jag är hungrig. Jag kollar mot min och Noels säng. Han ser ut att sova djupt. Det kommer ta emot att väcka honom. 

"Godmorgon hjärtat"

Ja vi har börjat med äckliga smeknamn. Jag har aldrig klarat av par som går runt och kallar varandra för typ hjärtat eller nått annat, men nu gör jag det själv. Okej vi är inte ens tillsammans än men aja. Försiktigt puttar jag på honom, han grymtar till lite. 

"Hallåå jag är hungrig."

Det är verkligen som att prata med sig själv. Men efter någon minuts tjatande och puttande öppnar han ögonen. 

"Vad vill du?"

Lika snabbt som han öppnat dom stänger han dom igen.

"Jag vill äta, men jag får väll gå ensam då"

Det brukar alltid funka att hota honom lite. Likaså funkade det idag. Han flyger upp ur sängen och utan att jag vet ordet av det har han tagit på sig kläder och står i dörren, redo för att gå. Snällt går jag till dörren och följer med Noel ut ur vårt rum. När båda kommit ut stannar han och bara kollar på mig.

"Vad är det?"

"Jag har faktiskt inte fått en morgonpuss än"

Han ser på mig med valpögon och jag ler som en galning. Han är så söt. Försiktigt ger jag honom en puss på munnen och nöjt går han sen vidare ner mot hotellets resturang där frukosten serveras. 

Jag kollar ut över buffén som är stor och försöker välja vad jag ska ta. Efter någon minuts beslutsångest har jag plockat åt mig en macka lite yoghurt och nån konstig juice. Tillsammans sätter sig jag och Noel vid ett bord och väntar på Ludwig och Axel som inte verkar ha vaknat än. 

"Jag skriver till dom att vi börjar äta"

Jag nickar åt de Noel sagt till mig, samtidigt som jag tänker ut vad jag ska säga till honom så fort han skrivit klart. Det är nämligen så att jag vill förklara för honom att jag vill att det ska vi bli vi nu. Egentligen vill jag säga det på ett mer romantiskt ställe men jag tror inte vi kommer få en sekund utan dom andra killarna efter det här. 

"Noel"

Jag harklar lite samtidigt som jag ser att Noels blick riktas mot mig

"Aa"

Nu måste jag säga det, fan jag kan inte ta mig ur detta. 

"Det är såhär att jag är säker på vad jag känner"

Jag tar en liten paus samtidigt som Noel nickar.

"Jag älskar dig och jag vill att det ska va du och jag livet ut"

Jag ser hur Noel får en tår i ögat. 

"Jag älskar dig också"

Som ni kanske märkt har kapitlens blivit kortare och dåligare det senaste. Det är för att jag har tappat motivationen till den här boken totalt. Det känns som att den bara har blivit långdragen och tråkig. Men nästa kapitel är iaf sista, kram

Är du känd? Hov1Där berättelser lever. Upptäck nu