Kapitel 8 - Vad gör vi nu

477 16 3
                                    

Jag drog ifrån kyssen och kollade Rakt in i Noels ögon, dom lyser. Han är så fin nästan så att jag får tårar i ögonen. 

"Fy fan det där va på tiden ni höll på i evigheter ju"

Säger Axel. 

Och av någon konstig anledning reagerar jag på det med fnitter. Det känns konstigt jag har liksom aldrig varit en fnittrig tjej. Det känns nästan lite pinsamt, vad håller jag på med? Dock räddar Noel situationen. 

"Låt oss, ska vi fortsätta eller?"

Allt blev väldigt seriöst när han svarat och därför slutade jag också fnittra. Jag går tillbaka till min plats och vi fortsätter med leken. 

"Så Noel, sanning eller konka?"

Säger jag och kollar seriöst på den snyggaste killen, efter Dante då. 

"Sanning"

Eftersom jag bara kommer på tråkiga frågor som typ favoritfärg? så låter jag de andra ställa en fråga. 

"Jag har en bra fråga"

Ludwig räcker upp handen och hoppar av iver. Det märks verkligen att vi har fått i oss några drinkar och cider för mycket. 

"Ställ den då"

Svarar Axel.

"Okej, vad känner du för Isabelle?"

Helvete jag får nästan en klump i magen av den frågan. Jag är så rädd att få ett jobbigt svar. Samtidigt vet jag int om jag är redo för ett positivt svar. Visst jag gillar Noel supermycket vilket jag märkte under kyssen, men är jag redo för ett förhållande? Jg får väll helt enkelt vänta på ett svar och sen får vi ta det därifrån isåfall. 

"Oj, Hon betyder sjukt mycket för mig vilket hon gör för er också. Vi är ju bästavänner. Men sen känner jag väll att det finns något mer. Jag har gillat dig mer enda sen det var du och Dante. Så aa det är väll mitt svar"

Nu vet jag inte ens om jag kan ta detta seriöst då Noel utan tvekan är den som druckit mest. Jag tror vi får ta detta imorgon. Vilket är jobbigt, klumpen i magen kommer va kvar enda tills jag vet svaret på riktigt och tills jag vet vad jag känner.

"Tack fina du"

Jag är ju tvungen att svara ändå liksom. 

"Eyy vad är klockan?"

Axel kollar på oss alla och jag är snabb med att ta min mobil som ligger på bordet framför oss. 

"21.20"

"Men oj ska vi dra oss då eller"

Jag hinner knappt säga svaret innan Ludwig kommer med en ny replik. Alla verkar tycka som Ludwig eftersom vi alla står upp nu, redo för att gå. Vi kommer liksom knappast kunna ta tunnelbanan då Noel är lite för full och ingen av oss kan köra. Men att gå blir inte så jobbigt, det kommer ta max 20 min. 

Efter många om och men har vi alla fått på oss skor och är redo att gå. En efter en tar vi oss genom dörren för att tillslut kunna låsa den. 

"Isabelle kom"

Noel som är typ 5 meter framför mig ropar och jag går ikapp honom. När jag kommer fram fattar jag direkt vad han vill. Han har sträckt ut sin hand i gest för att jag ska ta tag i den. Jag tar tag i den men det var kanske inte med glädje. Jag vet inte riktigt vart jag står i allt och det sista jag vill är att ge honom falska förhoppningar. Men nu går vi här hand i hand påväg till en fest. Några meter bakom oss går Axel och Ludwig, dom också hand i hand. Det är mycket kärlek ikväll alltså. Som lär ta slut snart för nu ser jag huset med festen i framför mig. En fest som jag tror kommer spåra. Vi går in fortfarande hand i hand. Men så fort vi kommer in släpper Noel taget. Han skulle leta efter alkohol. Jag går därför in själv och försöker hitta någon jag känner. Vilket är lönlöst, alla är okända. 

Jag sätter mig i soffan och väntar på bättre tider hahah. Och jag behöver inte vänta länge.

"Får jag lov?"

Jag kollar upp och möter Axels blick. Han ser riktigt töntig ut då han håller fram hand till mig och frågar får jag lov till typ en Avicii låt. Men självklart tackar jag ja. Att dissa en vän är inte ok. Så nu står vi här och dansar typ vals till house musik. Men det är så underbart. Det är något speciellt med killarnas och min kompisrelation, vi skäms inte för något. Medan alla andra på festen hoppar runt till musiken står vi här och dansar vals och har hur kul som helst. Jag önskar att det kunde va så med alla. 

Det dröjer dock inte länge innan Noel kommer till oss. 

"Får jag va med?"

Frågar han gulligt med valpögon.

"Absolut bram"

Svarar Axel.

Så nu står vi här nästan alla i gänget och dansar nån konstig vals typ. Dock saknas Ludwig vilket känns lite tråkigt, men han har säkert kul på annat håll. 

Efter dansen flyter kvällen på. Jag lär känna nya människor och har bara allmänt kul. Tyvärr börjar folk försvinna och vid 03.30 är det bara Jag, killarna och han som haft festen kvar. Jag tror han heter typ Albert eller nått. Han presenterade sig förut men jag har totalt glömt av det. 

"Vill ni sova här eller?"

Säger Albert eller vad han nu heter.

"Visst"

Svarar Axel.

"Tyvärr har jag bara 3 sovplatser men en av sängarna är en dubbelsäng så där kan jiu två sova. Ni bestämmer själva vilka som sover där. Den sängen är på övervåningen, sen finns soffan och tillsist finns en enkelsäng på övervåningen också."

"Jag paxat soffan"

Och innan jag vet ordet av det har Axel gått dit och lagt sig.

"Och jag tar enkelsängen"

Där var även Ludwig borta.

"Det ser ut som det blir du och jag ikväll"

Noel ler lite försiktigt mot mig och jag besvarar med ett leende. 

Tillsammans går vi upp till sängen. Och jag drar av mig min klänning så fort vi kommit in i rummet. Sen lägger jag mig i den svala sängen. 

"är det okej om jag sover i bara kalsonger."

Noel kollar osäkert mot mig.

"Absolut"

Det är nästan lite gulligt att han är så försiktig.

Han drar av sig tröjan och byxorna i ett naffs och jag blir helt stum. Vilken jävla kille, galet hur snygg han är. Vi får se hur denna kvällen slutar

Är du känd? Hov1Där berättelser lever. Upptäck nu