Kapitel 8 Dantes Instagram

1.4K 18 0
                                    


Jag vaknar och sträcker på mig. Sakta gnuggar jag i ögonen för att kunna se något då ser jag att platsen bredvid mig är tom, Dante har alltså lämnat mig tänker jag lite ledsamt. Men jag skiter i det och sträcker mig efter mobilen som ligger på nattduksbordet bredvid sängen. Jag kollar på klockan och ser att den är 11,45 jag ser också att jag fått en notis från Instagram.

Danelindhe har taggat dig i ett foto

Jag går in på Instagram och hittar snabbt bilden och gillar samt kommenterar den.

Dantelindhe

Gillas av Ludwigkronstrand, hov1

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Gillas av Ludwigkronstrand, hov1.se och 14 567 andra

Dantelindhe sleeping beauty

taggad: Isabelledanielsson

Visa alla 476 kommentarer 

Ludwigkronstrand Grattis bror

Axeljiggy broder

Anonym skulle vart jag

Isabelledanielsson du är ganska bra faktiskt<3

Asså jag vet inte vad det är men blir typ lycklig av att se bilden på Dantes Instagram det är som att det på något sätt är bekräftat att vi är tillsammans speciellt om man kollar på Ludwigs kommentar. Det är som att han grattar Dante för att ha fått en tjej, men jag ska inte ta ut något i förväg vi är ju inte tillsammans än eller? Vet inte hur jag ska tolka allt det är fett svårt liksom. Innan jag vet ordet av det kommer en Dante i full fart, Han hoppar på mig och börjar kittla mig. Efter ett tag slutar han tvärt och kollar rakt in i mina ögon som nu är fyllda av tårar då jag skrattat så mycket. "Du, Vad tycker du om bilden på Instagram, är det okej att jag la ut den. Det kommer ju lite hat och du måste säga till om det är jobbigt." Jag kollar mot honom och ler "Jag tycker det är underbart att du vågade lägga ut den, du är ju ändå känd och får räkna med spekulationer osv så tycker det är coolt att du vågade lägga ut den." han skrattar lite försiktigt åt det jag sagt. "Men det klart jag vill lägga ut bilder på personer jag älskar. Och jag är stolt över att typ ha dig eller asså det är ju lite oklart vart vi är oså" Han blev typ lite osäker när han sa det och jag bestämde mig för att säga något jag tänkt på länge. "Asså jag har tänkt på det jag älskar liksom dig och jag hoppas du känner samma om mig. Och om du nu gör det kan vi inte gå ut som ett par snälla för orkar inte gå och va i en gråzon om båda är klara med vad vi känner. Eller asså vi behöver ju inte skriva nånstans ba aa nu har jag tjej/kille men om någon frågar kan vi väll säga att vi är tillsammans"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Idag fick det bli ett lite kortare kapitel för att bygga upp spänningen lite inför nästa som antagligen kommer va i Dantes persp.

kram

Är du känd? Hov1Där berättelser lever. Upptäck nu