Kapitel 25 - Grönan

809 14 0
                                    


"Dante, Isabelle är ni klara snart eller?" Ludde låter lite smått irriterad. De andra har väntat på oss i ungefär 1 timme, men det är verkligen inte lätt att vara tjej bland massor av killar. De är klara på typ 10 min mesans jag står där och har knappt fått på mig kläder. "Aa ska bara lägga på mascara" Ludde suckar och går iväg till de andra som sitter i vardagsrummet. Samtidigt som jag lägger på mascara ser jag i spegeln hur Dante går omkring lite nervöst. "Vad är det?" Dante kollar mot mig och ler lite ledsamt "Inget" Svarar han kort "Men jag ser ju att det är något så ut med det nu" Dante låter återigen blicken falla mot mig "Okej jag är livrädd för höjder osv och jag gillar verkligen inte bergochdalbanor så vill liksom inte verka som en pussy för de andra" Jag lägger ifrån mig mascaran och lägger mina armar kring hans hals "Vet du vad? berätta sanningen bara ingen kommer döma dig kan jag lova." Dante besvarar mig genom at lägga sina armar kring min midja och viska "Tack" i mitt öra. I samma ögonblick som han sa det kommer Noel in i rummet "Nu får det väll ändå va slut med gosi gos vi ska dra nu" Dante ler lite sarkastiskt mot honom och börjar gå mot hallen, kvar står jag och Noel "Vad fuck är det med honom eller?" Noel låter lite smått kränkt "Fråga honom tror det är bättre att han får berätta" Svarar jag och går ifrån Noel och möter upp de andra killarna i hallen "Äntligen" Axel ler mot mig och jag svarar med ett enkelt leende. 

Vi tar på oss våra ytterkläder och går ut mot Axels bil. "Är ni redo?" säger han när alla satt sig i bilen och tagit på bältena. "Nej jag har en sak att säga innan vi åker" Dante kollar runt i bilen för att söka någons blick och fastnar på min samtidigt som han tar ett stadigt grepp om min hand. Han fortsätter "Det är såhär att jag är extremt höjd rädd och gillar inte att åka bergochdalbanor och har hela mitt liv blivit kallad tönt pga av detta och har tyckt att de har vart cp jobbigt så snälla inga sånna kommentarer idag" Dante kollar osäkert ner i marken "de är så jävla bra att du öppnar upp dig bror. Annars hade vi kanske råkat säga typ pussy eller så även fast vi inte hade menat något med de, men du vet hur det är ibland slinker det bara ur munnen. Du är seriöst min största idol wow" Alla andra killar nickar instämmande på det Ludde precis sagt och kort därefter startar Axel bilen. "Ludde va menar du med att Dante är din största idol eller aa på vilket sätt" Ludde skrattar till lite svagt "Nu är du allt nyfiken va" Jag suckar och ger Ludde en mördande blick "Men wow okej, fattar att du vill veta. Men till att börja med jag hade aldrig vågat säga de som han sa precis jag hade åkt alla jävla bergochdalbanor och plågat mig själv och för de andra han har gått igenom fett mycket kefft" Jag vågar inte fråga riktigt vad han gått igenom, det får bli en fråga när vi är ensamma så istället iakttar jag killarna när Dante sträcker fram sin hand till Ludde som sitter i passagerarsätet "Tack bror du betyder allt" Ludde ler och tar emot Dantes hand och tar ett riktigt grabbigt handslag. "Nu får de va slut på snacket för vi är framme" Säger Axel och utan att tänka mig för brister jag ut i jubel jag är så taggad så jag tror inte att någon förstår. "Abow en taggad tjej" Säger Noel samtidigt som han håller för öronen på ett retsamt sätt. Idiot mumlar jag tyst för mig själv "Ursäkta jag hörde inte" Säger Noel spydigt och utan att svara går jag ur bilen som nu står parkerad. Tätt därefter kommer Dante som greppar ett tag i min hand. Fjärilarna i magen bubblar till, vi har liksom aldrig visat såhär öppet att vi är tillsammans genom att hålla hand. Jag är så kär i denna killen. Hand i hand går vi mot entrén och till min förvånad går vi in helt gratis eftersom killarna har spelat här typ. Men de gör inget för mig gratis är underbart.

"Vart börjar vi" Jag kollar runt i parken som jag inte känner till så väl "Kan vi inte ta den där" Jag pekar mot en attraktion som ser ut lite som en flygande matta. "Då får du nog åka den själv med mig alla andra är så åksjuka så dom klarar inte av saker som snurrar" Ludde ler mot mig och de andra nickar instämmande. "Men vi andra går och kollar någon annanstans då om de är okej" Jag nickar och ger Dante en liten avskeds puss. Behöver jag ens nämna att jag fick fjärilar i magen igen, wow vad han är underbar. Jag och Ludde börjar gå mot kön och ser de andra försvinna runt ett hörn. "Vad är det för keffa saker Dante har gått igenom" Ludde tvekar lite "Okej säg inte att jag har sagt detta okej" Jag nickar försiktigt plötsligt känns allt så allvarligt "Dantes pappa gick bort när han var ung och ungefär ett år senare fick hans mamma typ hjärtinfarkt eller något liknande. Dante har därför fått klara sig väldigt mycket själv och liksom aldrig haft någon riktig vuxen förebild. Därför tycker jag det är sjukt att han ändå lyckats bli så ödmjuk och fin person" Jag får någon slags inre chock visste verkligen inte detta så i brist på ord svarar jag bara "Förstår" Och efter det är det vår tur att åka den där mattan. Visst det var en rolig åktur men tankarna kring Dantes liv gnager lite i bakhuvudet kanske är det därför han har vart otrogen så mycket han vet inte hur han ska hantera det liksom. Men idag har jag ingen tid för grubblande, idag ska jag ha kul.

Efter åkturen möter vi upp de andra och fortsätter dagen tillsammans. Dagen gick riktigt fort men vi hann ändå med att åka de mesta och hem från nöjesfältet gick 5 nöjda idioter. Alltså killarna och jag.


Asså wow förlåt för att jag har vart borta men saker börjar lösa sig nu så kommer uppdatera oftare. Vill också tacka för alla nya läsare jag fått blir verkligen glad tack


Är du känd? Hov1Där berättelser lever. Upptäck nu