Kapitel 26 - Bråvalla

798 14 0
                                    


Det har gått några dagar sedan vi var på grönan och nu kommer nästa äventyr, Bråvalla. Under dessa 5 dagar har inget speciellt hänt. Jag och Dante har spenderat tiden hemma hos honom och bara haft det allmänt trevlig med allt vad det nu innebär. Nu när det är Bråvalla så ska killarna uppträda ganska tidigt på första kvällen så jag får stå ut med Valter, lite lagom kul sådär. Men andra dagen så ska vi chilla galet och bara va tillsammans allihopa, visst låter de fett kul. Samtidigt som tankarna snurrar i huvudet sitter jag på golvet i mitt rum framför min helkroppsspegel och sminkar mig. Jag försöker att inte göra sminkningen för överdriven, för personligen gillar jag att vara lite naturlig samt att jag gillar mitt utseende. Speciellt nu på sommaren när fräknarna framhävs och ansiktet börjar få lite brunare färg, jag ÄLSKAR det. Jag fixar klart mina ögonbryn och lägger på lite mascara på mina redan långa fransar, och thats it. Mer smink behövs inte. Jag har haft tur och har aldrig haft mycket finnar som behöver döljas eller liknande så foundation känns helt onödigt nu när jag är såpass brun haha. "Klar?" Jag kollar mot dörren där Dantes huvud kikar in "Ska bara byta kläder" Dantes ögon synar min kropp "Varför går du inte i dom kläderna" Säger han lite ironiskt och jag fnyser bara till. Jag har alltså på mig världens fulaste pyjamas med typ hello Kitty mönster haha. Lite snabbt byter jag kläder till ett par boyfriendjeans med hål på knäna och ett tight linne. Jag vågar inte vara för lättklädd efter allt jag hört från festivaler. Sexuella övergrepp alltså. Jag går mot hallen där Dante redan står redo "Vad fin du är" Säger han och jag slänger mig i hans famn och svarar med tack detsamma. 

Vi tar bilen till Noel där de andra befinner sig och även turnébussen. Såklart fick vi vänta på de andra när vi kom fram men de var relativt snabba ändå. För det som tog tid var Noels beslutsångest. Han vill ju va den snyggaste i världen på scenen och fattar inte att man måste sänka kraven ibland haha. Men när alla väl satt i bussen bar de iväg mot Bråvalla. Som vanligt var det allsång i bilen påväg dit underbart var det haha, men tyvärr tog allsången slut när Valter stannade bussen "Vi är framme boys" Jag muttrade till lite "Oj juste du är med också" Sa Valter retsamt och jag orkade inte ens svara idioten. Precis när vi ska gå backstage så möter vi en tjej med mörkt hår och lite mörkare hy än vad jag har, hon var riktigt fin. Jag antar att hon är ett fan. "Min första kyss i regnet O' den enda som fått mig att komma Mitt bästa sex o' mitt enda ex" Jag kände igen det hon sa, det är en del utav killarnas låt Mandy Moore. Det är också den delen Dante sjunger. På något sätt antar jag att hon bara ville visa uppskattning typ. "Fuck dig" Och en dörr smälls igen. Dante är borta så antar att det var han som svarade henne. Utan att tänka springer jag efter honom och han sitter där inne vid ett bord. "Vem var det?" Dante rycker på axlarna och kollar ner i bordet. "Obvious vet du eftersom du reagerade så" Dante kollar upp mot mig med tårar i ögonen "Texten handlar om henne det var min första tjej" jag funderar en stund "Vad får dig att reagera så starkt?" Han tar ett djupt andetag "Jag vill inte att hon ska veta att den handlar om henne. Hon krossade mitt hjärta till tusen och det är väll fortfarande jobbigt trots att jag har släppt henne" Jag tar tag i Dantes hand som ligger på bordet. "skit i henne, ikväll ska vi ha så jävla kul och du ska gå ut på scenen med stolthet" Tårarna rinner ned för hans kinder "Tack, älskar dig" Jag svarar honom med en kram. Samtidigt kommer Valter och tar med mig ut i publikhavet framför scenen. Killarna skulle snart spela och Valter ansåg att vi inte skulle störa dem. Så nu står vi här och väntar.

Efter ca 10 min hör jag hur introt till Mandy Moore börjar spelas. Jag blir lite chockad för det var meningen att de skulle börja med Damn. Killarna springer in på scenen och precis innan de börjar sjunga orden säger Dante Fuck dig. Sedan börjar de och jag sjunger mig hes. De spelar typ fyra låtar och jag har bokstavligen ingen röst kvar och Valter har definitivt tinnitus. Valter och jag går ifrån folkmassan och beger oss till vårt tält som står en bit bort där vi ska möta killarna. Och efter typ 1 timme kommer de springande "Fuck va långsamma ni är" Valter ger dem en arg blick "Vi va fett snabba alla skulle hinna duscha o skit ju" Svarar Noel. Valter nickar och vi börjar gå mot scenen där någon artist som jag inte känner till spelar men killarna verkar veta för de sjunger med och blir helt lyriska haha. Och efter några cider och timmar av stående framför en scen går vi och lägger oss i vårt enorma tält. Jag och Dante lägger oss i en del och kort därefter somnar jag. 

Är du känd? Hov1Där berättelser lever. Upptäck nu