Kapitel 9 ett par Dantes persp.

1.5K 18 4
                                    

Tidigare kapitel

"Asså jag har tänkt på det jag älskar liksom dig och jag hoppas du känner samma om mig. Och om du nu gör det kan vi inte gå ut som ett par snälla för orkar inte gå och va i en gråzon om båda är klara med vad vi känner. Eller asså vi behöver ju inte skriva nånstans ba aa nu har jag tjej/kille men om någon frågar kan vi väll säga att vi är tillsammans"

Detta kapitel

Vänta, Vänta lite Isabelle yttrade precis dom här orden kan vi pausa tiden lite. Är vi ett par nu? Eller va? Tankarna flyger runt i mitt huvud och jag är ärligt talat osäker på om detta är verklighet eller inte men så bestämmer jag mig för att svara på Isabelles fråga för hon börjar se extremt osäker ut nu. "Men de klart att vi är ett par nu jag älskar dig så jävla mycket det är och har alltid vart något speciellt med dig typ och jag ska med stolthets visa upp dig. " Jag böjer mig över henne och kysser mjukt hennes läppar nu är hon min. När vi låter våra läppar skiljas kollar Isabelle upp mot mig "Jag älskar dig!" Just de tre orden får mig att bli varm och inte jobbigt varm utan härligt kär-varm. "Vet du vad?" Isabelle skakar på huvudet. "Jag älskar dig också" Isabelle skiner upp som en sol och ser lite ut som ett barn som fått precis vad hen önskat sig, lite skev jämförelse kanske men. "Du, jag går och fixar frukost vad vill du ha?" hon tänker lite "Det räcker med en macka med smör bara" säger hon och ler. Jag reser mig från sängen och ser att hon tar upp mobilen. 

När jag kommer till köket och kollar in i både skafferiet och kylen ser jag att vi har alla ingredienser till amerikanska pannkakor så det får bli det istället för en tråkig, torr macka. Medans jag står vid köksön och blandar alla ingredienser plingar min mobil till. 

Notis från Instagram  Isabelledanielsson har taggat dig i ett foto 

Jag tar snabbt upp mobilen för att checka vad det är, det kan ju vara en hemsk bild liksom

Isabelledanielsson

Gillas av Dantelindhe, Prinzaugustt och 4576 andra

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Gillas av Dantelindhe, Prinzaugustt och 4576 andra

Isabelledanielsson Jag är lyckligaste tjejen på denna jord

Visa alla 89 kommentarer

Prinzaugustt Det går bra för min bror nu.                                                                                                                         AndreaKarlsson Wooow vad har jag missat                                                                                                                                             Dantelindhe Och jag är lyckligaste killen älskar dig<3

Jag gillar och kommenterar bilden utan att särskilt noga kolla på bilden, visst jag såg ju att det var en bild på mig och jag tror hon tog bilden den natten när vi var påväg till sjukhuset för att kolla hur det var med Isabelles kompis Andrea som för övrigt också hade kommenterat bilden. Då slog det mig jag tog ju en bild på Andrea och Isabelle på sjukhuset när Andrea typ låg i koma eller nått. Jag gick tillbaka till bilden för att hitta Andreas kommentar, jag klickade mig vidare till hennes profil och skickade ett dm.

Är du känd? Hov1Där berättelser lever. Upptäck nu