Capitolul 11

14 1 0
                                    

Soarele isi face apartita iar razele acestuia imi lumineaza intreaga camera,oftez lung pentru ca era dimineata si imi aduc aminte de imaginea cu Cameron,inca nu am putut sa o scot din minte. Ma ridic in cele din urma,imi fac rutina de dimineata. Ma imbrac intr-o pereche de pantaloni si un tricou,dupa care cobor in bucatarie,unde mama imi pregatea micul dejun.
-Neata scumpo!
-Amm...neata mama (zic eu in cele din urma)
-Ce se intampla cu tine,esti cam palida? Ai febra?
-Nu am nimic,sunt putin obosita,nu am dormit bine!
-Esti sigura? (spune ea luandu-mi fata in mainele sale mari)
-Da sunt bine!
Dupa ce iau micul dejun mai mult fortata,ma duc in camera mea si ma intind in pat. Sunt intrerupta de telefonul meu care suna,ma uit pe ecranul telefonul si vad ca ma suna Max,nu aveam chef deloc sa vorbesc cu el,dar nu vroiam sa se supere pe mine asa ca raspund.
-Hei!
-Ce faci?
- Bine tu? (raspund eu sec)
- Esti ok? (ma intreaba ingrijorat)
- Sunt bine!
- Ok....pai vrei sa mergi diseara la o petrecere cu mine?
In momentul asta vroiam sa stau acasa si sa imi plang de mila,dar nu aveam sa rezolv nimic asa ca ce am de pierdut daca ma duc la  afurisita aia de petrecere.
-Da singur!
-Vin sa te iau la 8?
-E perfect!
Dupa ce am inchis,ma ridic in capul oaselor si incep sa ma pregatesc. Intai de toate imi fac un dus,dupa ma duc in camera mea,unde imi usuc parul si il ondulez putin,dupa care trec la machiaj,ma dau cu putin din toate,si ma duc la sifonier unde imi aleg o rochita albastra larga pana la genunchi,in picioare imi iau o pereche de pantofi negri,imi iau o geanta neagra in care imi pun telefonul si banii. Ma uit la ceas si observ ca mai am avem 5 minute asa ca ma mai uit odata in oglinda,si ies pe usa,in timp ce coboram scarile cineva suna la usa asa ca ma duc repede sa deschid,ma uit pe vizor si il vad pe Max.

-Buna! (ii zic eu zambind)
-Aaaaa buna si tie (zice acesta uimit)
-Am ceva?
-Nu,adica da,vroiam sa spun ca arati superb!
-Daca imi ziceai ca sunt urata iti inchideam usa in nas (zic eu iar acesta incepe sa rada stanjenit de toata situatia)
-Mergem?
-Sigur!
In fata casei mele era parcat un BMW negru mat,acesta imi deschide usa ,imi pun centrura de siguranta,si goneste in tromba. Niciunul dintre noi nu am mai zis nimic decat muzica era ceva care spargea tacerea. Ajungem la o casa foarte mare,unde erau multi adolescenti,parcheaza masina, imi deschide usa si ma ia de mana dupa care ne indreptam spre multimea de adolescenti deja ametiti de la alcool.
Max imi face cunostinta cu prietenii sai,erau de treaba asa ca ne-am imprietenit repede.
-Vrei ceva de baut (zice acesta si imi zambeste)
-Sigur (spun eu si il sarut scurt pe obraz,iar acesta chicoteste)
Pleaca de langa mine,asa ca imi iau telefonul si incep sa il butonez, si sunt intrerupta de Louis unul dintre prietenii lui Max.
-Hei!
-Hei!
-Te distrezi?
-Da,putin!
-Esti la liceu?
-Da,si cred ca mergem la acelasi liceu,dar nu te-am vazut niciodata pe acolo ( zic eu amuzata)
-Nici eu,dar Max mi-a povestit de tine!
-Serios?
-Da,decand esti cu el zambeste mereu,e foarte fericit vorbeste mereu de tine,si nu cred l-am vazut asa pana acum.
-Ma bucur sa aud asta!

In timp ce vorbeam cu Louis il vad pe Max ca vine spre noi cu doua sucuri de portocale,imi zambeste si ma saruta scurt pe obraz,iar eu chicotesc.
-Despre ce vorbeati? (intreaba Max si dupa ma priveste)
-Despre tine,ca decand esti cu ea te-ai schimbat frate,u cred ca te-am mai vazut asa pana acum,si ma bucur enorm pentru tine.
-Mersi frate!
-Eu plec sa imi iau ceva de baut,ne mai vedem (spune acesta si se indeparteaza)
-Vrei sa dansam?
-Nu cred ca e o idee buna (ma plang eu)
-Haide (zice Max si ma trage dupa el)

Ajungem pe ringul de dans,si incepem sa ne miscam pe acordurile muzicii. Dupa ce 20 de minute in care dansam,obosesc asa ca ma duc pe cel mai apropiat scaun pentru a ma aseza.
-Esti bine?
-Da,sunt putin ametita,dar sunt ok.
-Te superi daca ma duc sa il caut pe fratele meu?

-Nu deloc!

-Bine,si cand ma intorc vreau sa iti fac cunostinta cu el!

Imi iau geanta,unde am aveam o mica oglinda,asa ca am scos-o pentru a mai retuza putin machiajul,imi ridic ochii din oglinda si il vad pe Max care venea cu Cameron sper mine. Incep sa ma panichez groaznic,incat nu stiam ce sa fac,inima imi batea ca naiba nu imi puteam controla respiratia.

Ajunsi langa mine Max imi face cunostinta cu fratele sau cel de care eram indragostita! Bravo tie Nicole! Esti fata desteapta! Esti cu cineva in timp ce il placi pe altul.

-El e fratele meu mai mic!

-Sunt,Cameron incantat de cunostita (zice acesta intinzand mana spre mine)

-Deci frate, ea e Nicole iubita mea si cea de care ti-am povestit zile intregi!

-Incantata de cunostinta (zic eu zambind fals si uitandu-ma in ochii lui care ma studiau deja)

-Iubito,esti in regula? (ma intreaba Max ingrijorat)

Pot sa vad in ochii lui furia si dezamagirea,il vedeam cum se enerva din ce in ce mai rau,pana cand o lacrima isi facu aparitia pe fata lui,eram uimita sa vad ca un baiat ca el cel care le juca pe toate fetele pe degete si isi batea joc de ele sa planga din cauza unei fete,parea ireal ce vedeam,dar era evident. Max pleaca la Louis,si am ramas singura cu Cameron. Seara asta putea fi mai rea de atat?

Crush-ul vietii meleTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon