Capitolul 3

45 2 0
                                    

Ma trezesc din cauza telefonului care făcea un zgomot groaznic il iau de pe noptieră il opresc dupa care il pun la loc, ma dezmeticesc putin,ma ridic din pat si ma duc la baie pentru a-mi face rutina de dimineata. Dupa ce imi termin treaba ma întorc în camera,ma duc la dulap,iar dupa 5 minute in care ma gandesc cu ce sa ma îmbrac,imi scot o pereche de blugi negri,un maieu albastru putin mai larg imi iau peste un cardigan,iar în picioare imi iau o pereche de tenisi albastri si cu putin alb prin ei. 

Dupa ce ma îmbrac imi ondulez părul,ma machiez cu putin fond de ten,putin rimel o linie de tus negru, imi dau pe buze cu un glos nude mat dupa care imi iau ghiozdanul gata făcut de seara si ies pe usa. Ma îndrept spre bucătărie,unde mama imi pregatea micul dejun,tata uitându-se pe ziarul de dimineata cum face deobicei. Imi termin micul dejun dupa care le spun la revedere părinților mei si ies pe usa in graba pentru ca se făcuse tarziu si eram pe cale să pierd autobuzul. 

Ma îndrept in fuga spre statie si din fericire ajung înaintea autobuzului. Incep sa il caut cu privirea pe Dillan si il vad ca imi face semn sa ma duc la el,dar aleg sa nu fac asta,asa ca prefer sa stau singura in alta parte decat acolo. Din fericire nu vine nimeni sa ma bata la cap asa ca imi scot telefonul si il butonez pana ce ajung la liceu. Orele au inceput si sau si terminat,ma simtem usurata ca a mai trecut o zi si ca in sfarsit ma pot duce acasa locul unde nimeni nu ma poate deranja si unde ma simt cel mai bine. 

Ma duc la autobuzul scoli imi gasesc un loc si imi scot telefonul si castile,imi aranjez putin parul ciufulit si dupa ma fac comoda. Eram absorbita de melodia pe care o adoram pana cand ceva imi atrage atentia,era Cameron care ma vazuse si incepuse sa imi fac cu mana,nu l-am bagat in seama chiar daca il plac si stie asta nu vreau sa ma vada mereu sa ma inronsesc si ca nu sunt in stare sa zic ceva cand sunt in preajma lui.

Nu voiam sa vada ca sunt slaba in fata si nu vreau sa creada ca poate face orice din mine,inclusiv sa isi bata joc de sentimentele mele. Ajung in sfarsit acasa si urca in camera mea dupa care ma arunc in patul meu micut si moale pentru a ma odihnii,dar sunt intrerupta de telefonul care suna,pe ecran apare numele lui Katelyn asa ca raspund fara ezitare.

-Hei! Sa intamplat ceva?

-Nu.....ma gandeam daca vrei sa vi diseara la o petrecere o sa vina si Dillan cu Alexander asa ca sa nu te aud ca nu vi pentru ca o sa vin sa te iau pe sus....spune dupa care incepe sa rada

-Bine bine,o sa vin la ce ora?

-La 8 sa fi gata!

Nici macar nu stiu cu ce sa ma imbrac,nu am mai fost la o petrecere pana acum si nu stiu ce ar trebui sa port. Deschid dulapul si incep sa caut printre haine pana cand gasesc o rochita de un roz pal nu foarte scurta si pare a fi perfecta pentru diseara,intre timp imi fac dus si incep sa ma pregatesc pentru ca in 30 de minute trebuia sa fiu gata,asa ca ma imbrac repede imi indrept putin parul,imi aplic putin machiaj imi iau telefonul,iar fix cand ma pregateam sa plec cineva suna la usa.

-Esti gata? o aud pe Katelyn care ma striga 

-Daa....acum vin!

Ajugem la petrecere,deja pot spune ca totul liceul era invitat nu stiu a cui e petrecerea dar pare una destul de reusita. Mirosul de alcool e prezent in aer,multa lume deja se distreaza mult prea mult de cat e cazul,pentru ca tocmai sunt agresata de un tip necunocut.

-Ce faci frumoaso....ai chef de putina distractie? (spune si un miros de alcool imi invadeaza plamanii)

Nu il bag in seama asa ca ma prinde de mana si incepe sa ma sarute pe gat,incep sa ma zbat ca un peste care ramane fara apa pana cand cineva ii da un pumn ,iar acesta cade jos fara macar sa se miste. Ma bucur in sinea mea am scapat intreaga,si dau sa ma intorc sa ii multumesc salvatorului meu,aceeasi ochii care m-au hipnozinat ma cerceteaza din cap pana in picioare fara sa zica ceva.

-Esti bine? ( spune usor,iar eu simt deja ca mi se inmoaie picioarele)

-Sunt ok,multumesc ca m-ai scapat de el!(spun si incep sa zambesc)

-N-ai pentru ce,oricine ar salva o fata asa frumoasa ca tine (spune dupa care imi face cu ochiul si pleaca)

-Mi se pare mi-e sau Cameron tocmai a facut asta?(spune Dillan ridicand o spranceana dupa care isi indreapta privirea spre mine )

-Pai cam da!

- Cred ca sa indragostit de tine (spune Katelyn si incepe sa zambeasca ca un copil mic)

-Nu se indragosteste el de mine,sa fim seriosi stiti cu toti ca sunt un joc pentru el,iar eu nu stiu de ce inca il plac,nu ma pot intelege. (spun dupa care ma indrept spre iesire,iar cateva lacrimi isi fac aparitia)

Sunt atat de naiva,eu chiar cred ca el ma place e cea mai buna gluma posibila pe care as putea sa o aud.



Crush-ul vietii meleTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang