Capitolul 12

17 1 0
                                    


-Nu pot sa cred ca te intalnesti cu fratele meu (zice Cameron nervos)
-Da,si ce vroiai sa fac sa imi plang de mila ca nu ma bagi in seama si ca faceai tot ce puteai ca sa ma vezi ca sufar,pentru ca imi placea de tine? (spun eu scuipand cuvintele in fata lui)

Acesta nu zice nimic doar sta cu privirea in pamant,fara sa faca nimic,ceea ce ma enerva si mai rau.
-Sti spre deosebire de tine tu nu esti decat un dobitoc si un nesimtit,el macar nu se poarta ca un badaran exact cum o faci tu,si ma bucur ca l-am intalnit si imi pare rau ca m-am indragostit de tine fiindca nu meriti  nimic de la mine.
-Si mi-e imi pare rau ca m-am indragostit de tine!
Raman uimita cand la auzirea cuvintelor lui,si doar ma uit la el cu un dispret total.
-Daca iti placea de mine,puteai sa incerci mai mult,dar nu tu mai lasat balta la prima intalnire,si te-ai comportat ca si cand as fi fost un nimeni pentru tine.
-Si inca ceva sa nu te mai vad in fata ochilor,badaran fara sentimente.

Plec din fata lui plangand deja,nu vroiam decat sa ajung acasa si sa pot plange cat ma tin puterile,ma simteam al naibi de rau,fata era inundata de lacrimi si abea imi puteam tine ochii deschisi,asa ma asez pe bordura rece cu fata in palme plangand neincetat.

Telefonul incepe sa vibreze si observ ca era Max,nu vroiam sa ma auda ca plang asa ca inchid telefonul si in bag in geanta. Dupa ce mi-am consumat durerea din suflet m-am ridicat de pe bordura si am plecat cu pasi mici spre casa,mergeam prin intuneric de una singura decat luminile de pe strada erau cele care isi faceau aparitia,era linistite si ma relaxa putin,iar racoarea serii ma trezea la viata. Am ajuns acasa si ma duc direct in camera imi arunc rochia de pe mine cu tot cu pantofii pe care ii purtam  imi iau ceva de schimb si ma duc la dus,las apa sa curga si sa imi dezmierde intreg corpul incordat. Dupa ce stau mai bine de o ora in baie,ma usuc complet si ma duc in camera mea, acoparerindu-ma cu o patura pufoasa incercand sa dorm. Ma foiesc in tot patul,dar degeaba somnul pare ca sa dus de mult asa ca imi iau laptopul si incep sa imi scriu intamplarile de azi,e ceva de care nu v-am zis. Fac asta cand sunt foarte suparata si trebuie imi astern gandurile care nu ma lasa sa dorm. Incep cu partile cele mai bune ale zilei insemnand partea cu Max si intalnirea noastra,si terminand cu Cameron cu care m-am certat foarte rau,sper sa nu il mai vad in fata ochilor,vreau sa imi continui relatia pe care o am cu Max si sa il uit odata,nu stiu cat de repede se poate intampla,dar o sa incerc. 

Crush-ul vietii meleWhere stories live. Discover now