Capitolul 15

17 1 0
                                    

Astazi era ziua in care totul putea sa aiba o intorsatura frumoasa sau rea,azi trebuie sa vorbesc cu Cameron,si nu stiu de ce,dar am emotii de cum va decurge intalnirea noastra. Poate ca deja v-ti saturat sa tot auziti asta ,dar mereu fac caz din nimic,oricum sa revenim la rutina zilnica.Dupa ce imi fac dus si ma imbrac cobor jos pentru a lua o gustare. Dupa ce am terminat,urc in camera mea,imi iau telefonul si imi verific notificarile de interes,dupa care primesc un mesaj de la Cameron.

-Hei!

-Hei!

-Vrei sa iesim mai tarziu?

-Sigur!

-Super,atunci ne intalnim peste 3 ore la cafeneaua din centru!

-Ok...ne vedem!

-Pa

M-a invitat in oras,trebuie sa ma pregatesc,nu stiu cum sa ma imbrac,ok linisteste-te poti trece prin asta. Dupa ce imi trag sufletul,imi iau sifonierul la intrebari si incep sa arunc hainele peste tot,pana cand realizez ca am facut un dezastru si imi dau palme mentale,pentru ca da acum trebuie sa strag tot. Dupa ce stau si ma holbez la toate hainele si imi dau seama ca mai am o ora imi aleg o camasa albastra cu dungi ,niste blugi negri,o pereche de balerini,imi fac parul,ma machiez destul de discret,imi iau o geanta mica si neagra in care pun telefonul si niste bani,ma mai uit odata in oglinda si ies repede pe usa. Ajung la cafenea,iar pe parte stanga statea Cameron cu ochii in telefon. Il vad si deja simt ca inima mea o ia la goana,iar respiratia din ce in ce mai grea,obraji deja ii simt rosii,asa ca imi fac curaj si ma duc la el cu pasi mici,cat de incet de parca era un criminal in serie,iar daca ma auzea scotea un cutit amenintandu-ma cu el. Trecand peste asta in timp ce ma duceam spre el acesta ma zareste si zambeste larg. Deja ma simt ca un cub de gheata care se topeste usor.  Vine spre mine si ma ia in brate,eu repetand gestul care ma topit complet,simteam ca tremur in bratele lui,iar parfumul sau imi facea narile sa zambeasca. Ne asezam la masa incepem sa vorbim,pana cand suntem intrerupti de chelnerita care ne intreaba ce vrem,eu am cerut o cafea cu lapte,iar Cameron o cola cu gheata.

După ce ne-am terminat băuturile, si am ras timp de două ore în acea cafenea am decis să plecăm pana la urma,fiindcă deja era ora inchideri,si riscam sa fim dati afara de patronul cafenelei,asa ca am plecat într-un parc din apropiere si ne-am așezat pe o bancuta. Pentru câteva secunde doar stăteam și nu spuneam nimic pana cand Cameron sa decis să zică ceva.

- Seara asta a fost minunata,m-am distrat stând cu tine (spune acesta cu un zâmbet mare pe fata)

-Și mi-e mi-a plăcut sa stau cu tine,a fost foarte placut (zic si simt cum obrajii mei iau foc)

Dintr-o dată mana lui ajunge pe mana mea,eu stresar,dar nu fac nicio mișcare,simteam ca tot corpul meu vibreaza,iar inima începe să o ia la goană.
Ma întorc sper el,iar privirile noastre se întâlnesc pentru câteva secunde,timp în care se apropie de mine si ma sărută lung si apăsat. Pentru moment am rămas nemișcată ca deobicei,dar dupa am decis sa fac si eu ceva asa ca am ajuns la un sărut de care nu ma mai puteam sătura,vroiam ca momentul ala sa nu se încheie niciodata. După câteva minute în care doar buzele noastre au comunicat între ele,ne desprindem din sărut pentru ca nu mai aveam aer.

-Vrei sa te conduc acasa? ( spune Cameron respirând greu)
- Da sigur!(spun eu cu o voce răgușită)

Ne ridicam de pe banca tinandu-ne de mana si mergem cu pasi apăsați sper casa mea. După câteva minute de mers pe jos ajungem in fata casei mele.

- Cand ne mai vedem? (spune Cameron cu un zâmbet imens pe fata)
-Maine de exemplu,as putea sa imi eliberez programul! (spun si ii fac cu ochiul dupa care rosesc instant)
- Bine,ne vedem maine atunci (spune si dupa ma sărută din nou lung si apăsat)

Cameron pleacă,iar eu intru in casa si incep sa dansez ca o ciudata prin casa,evident de fericire pentru ce tocmai sa intamplat. Pot sa ca spun doar ca arătam ca o ciudata,iar în toată veselia mea sa strecurat putina durere fiindca am călcat strâmb și mi-am scrântit din nou piciorul. Normal ca numai eu eram in stare de asa ceva,încep sa înjur de toți sfinți si ma duc in camera mea într-un picior,încerc sa imi masez piciorul pentru ca ma durea îngrozitor de rau,dar se pare ca nu vrea sa înceteze,din contra ma doare si mai rau. Ma intind in pat stând cu ochii in tavan si incep sa zâmbesc,iar pentru câteva secunde parca am uitat de durere,fiindcă ca da ma gândeam la el,singurul care a făcut soare in sufletul meu,fiindcă nu mai fusese luminat de nimeni.

Crush-ul vietii meleOnde as histórias ganham vida. Descobre agora