Capitolul 6

35 1 0
                                    

<Dimineata

E deja dimineata asa ca incep sa imi fac rutina de dimineata pentru scoala,dupa 20 de minute arat asa:

Sunt in drum spre scoala relaxata pentru ca azi e ultima zi scoala,in sfarsit vine weekendul,iar gandul asta ma face sa zambesc

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Sunt in drum spre scoala relaxata pentru ca azi e ultima zi scoala,in sfarsit vine weekendul,iar gandul asta ma face sa zambesc. Ajung in sfarsit la scoala unde il vad deja pe Dillan asa ca ma duc la el.

-Hellooo....spun eu si zambesc!
-Buna....spune in timp ce isi cauta ceva prin ghiozdan
-S-a intamplat ceva....spun si dupa care ma uit pe telefon
-Nu...totul e bine...spune zambind fals dupa care se departeaza de mine
Ciudat! De la discutia aia cu Cameron nu mai vorbeste cu mine,incearca sa ma evite si nu inteleg de ce face asta. In fine ma duc spre sala de clasa imi gasesc un loc ma asez si incep sa imi scot cele necesare.

Orele trec asa ca e timpul sa merg acasa,imi strang tot si ies in graba pe usa,pana cand ma lovesc de cineva,imi ridic privirea si il vad pe el,incep sa regret ziua de azi asa ca ma dezmeticesc si dau sa plec,dar dupa cum ma rugam sa nu se intample ma prinde de mana tragandu-ma aproape de el.

-Ce vrei..spun scuipand cuvintele si tragand mana din stransoarea lui

-In seara asta dau o petrecere si as fi bucuros daca ai putea venii

-Serios...spun cu spranceana ridicata...nu cred ca am un motiv pentru care sa vin...asa ca voi sta acasa......spun dupa care ma intorc si plec nervoasa

-Nici daca te rog frumos....spune strigand dupa mine,nu il vad dar simt cum ranjeste....asa cama opresc ma intorc si spun un poate nu prea convingator.

-Nu vei regreta asta!

Tocmai am acceptat nenorocita aia de invitatie,oare ce e capul meu la ce ma gandeam cand am zis ca vin,imi dau palme mintale dupa care imi continui drumul.

Sunt in camera mea gandidu-ma la cea mai proasta decizie pe care am luat-o si accea de a merge la petrecere stiu ca o sa regret asta,dar oarecum vreau sa ma duc,iar asta imi creeaza fluturi in stomac.
Ma duc spre sifonier pentru a alege tinuta si ma decid asupra unei tinute formata din doua piese ,machiajul si parul nu prea complicat,dupa 30 de minute arat asa:

Ma duc spre sifonier pentru a alege tinuta si ma decid asupra unei tinute formata din doua piese ,machiajul si parul nu prea complicat,dupa 30 de minute arat asa:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Sunt imbracata destul de lejer asa ca imi iau cele necesare si ies pe usa,indreptandu-ma spre casa lui Cameron.
Dupa 20 de minute ajung la o casa destul de mare,luminata din care se aude muzica,iar alcoolul simtindu-se de la o posta,ma duc timida spre usa si ciocan de doua ori dupa care vad pe cineva ca se apropie. In fata usii apare un baiat brunet,imbracat in negru si foarte bine facut,ma scaneaza din cap pana in picioare fara sa zica ceva,dupa care imi zice un ,,Intra'' apoi pleaca printre multimea de adolescent inflacarati. Ma simt in plus deja si nu sunt aici nici de 5 minute,asa ca incerc sa trec prin multime pentru a ajunge undeva unde pot sta jos,ajung in cele din urma in fata unei camere a carei usa era dechisa asa ca intru fara sa ezit. Parea sa fie camera unui baiat,datorita decoratiunilor si posterelor de pe pereti cu tot felul de trupe rock si multe altele,asa ca incep sa ma uit prin lucruri. Nu imi dau seama ca cineva e in spatele meu pana cand simt o mana ca ma atinge pe umar,asa ca tresar si ma intorc instant si ma lovesc de birou,facand o carte sa cada zgomotos. Nu ii zaream fata,pana cand acesta se apleaca pentru a ridica ceva de jos ,iar in lumina difuza il vad pe el care are privirea atintita spre mine,fara sa zica ceva. Se apropie de mine pentru a pune cartea la loc,simteam cum tot corpul meu tremura,iar inima mea bate cu zeci de kilometri pe ora,nu ma atingea doar privirea sa era cea care ma facea sa tremur,era un fel de tortura care imi facea placere.
-Ce cauti in camera mea....spune cu uitandu-se adanc in ochii mei
-Usa era deschisa...spun cu un nod in gat
Numai zice nimic se apropie din nou de mine de data asta fiind la o distanta si mai mica unul de altul,respiratia sa calda ma lovea peste frunte incat imi provoca fiori pe sira spinarii,iar in cateva secude buzele noastre se unesc intr-un sarut perfect si dulce. Buzele sale aveau gust de menta si tutun care imi invada narile facandu-ma sa zambesc,mainile sale imi explorau corpul pana cand ajung pe talia mea,iar cand simt asta ma retrag din sarut si ii dau mainile la o parte.

-Nu pot face asta...spun si imi capul in palme rusinata de ce tocmai am facut
-A fost doar un sarut amarat,nu te ingrijora....spune trecandu-si mana prin par relaxat
-Doar un sarut.....spun dupa care ma intorc spre el nervoasa
-Da....doar nu credeai ca asta a fost ceva real nu,adica nu am facut-o pentru ca te plac sau ceva....spune dand din umeri
Cand aud asta parca tavanul imi cade in cap,iar inima mea se sfasie in bucatele.
-Ai dreptate...spun incet oprind lacrimile care tocmai incepeau sa cada dupa care ies trantind usa in spatele meu.

Cum poate face una ca asta,ma saruta si dupa spune ca nu a insemnat nimic sincer numai intelg baieti nu stiu niciodata ce vor si sunt niste nesuferiti,imi spun in gand dupa care lacrimile pun stapanire pe mine. 

Crush-ul vietii meleWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu