Capitolul 10

13 1 0
                                    

Este o zi frumoasa de vara,soarele strălucește pe cer,iar lumina orbitoare intra in ochii mei,imi iau telefonul si observ cu stupoare ca era miezul zilei asa ca ma decid si eu sa ma ridic. Imi fac dus si ma schimb in ceva comod,cobor in bucătărie unde era așezate niste clătite cu nuttela si un bilet.

Draga mea,astăzi voi sta pana tarziu la  munca ai micul dejun pe masa si mâncare in frigider!  Te iubesc,mama!
Ma pun pe mâncat,dar sunt întreruptă de telefon care ma  anunță că am primit un mesaj. Il iau il deblochez  il deschid si zâmbesc instant.

-Buna dimineata rază de soare!  ( pupici Max)
-Neața!
-Ce vrei sa facem azi?
-Nu stiu!
-Stiu eu,ce zici sa iesim mai încolo sa ne plimbam putin?
- Mi.ar plăcea!
- Ne vedem la 7?
- Da!
- Pupici (Max)

Băiatul ăsta e incredibil e atent si mă face să zâmbesc intotdeauna, pe cand Cameron ma făcea sa plâng,oricum nu o sa ma placa niciodata,dar in fine sa nu va mai zic de el, e un dobitoc.
Imi strâng farfuria o pun la spălat,și dupa ma duc in camera mea. Imi pun un serial pe Netflix ma uit câteva ore,pana ce mă plictisesc,mă uit la ceas si observ ca e 5 si jumătate,ma ridic grabita din pat imi iau ceva de schimb si intru la dus. După ce am stat acolo pana mi sa incretit pielea ma usuc si ma duc inapoi in camera pentru a alege ținuta. Ma duc in fata sifonierului imi iau ceva comod asta însemnând o pereche de blugi,un tricou si un hanorac,ma machiez părul il las pe spate. Imi  iau telefonul si niste bani ma incalt cu niste tenesi negri si ies pe usa pentru ca deja se făcuse tarziu.

-Esti gata?
-Da sunt gata!
-Unde esti?
-In fata casei tale!
-Ok!

Ies pe usa si ma duc la el acesta ma ia in brate,după ce ne despărțim din îmbrățișare plecam. Ajungem intr-un parc si incepem sa vorbim de liceu,am aflat ca mergem la acelasi liceu, ca are un frate mai mic care merge la acelasi liceu ca noi am aflat ca  una dintre pasiunile lui e fotbalul si visează să devină antrenor.
-Viata ta cum e? ( ma intreaba el curios)
-Păi.....viata mea una simpla,imi place sa desenez atunci când am timp pentru ca ma relaxează, si cea mai mare dorință a mea pe care nu stie nimeni e sa ajung in Londra pentru ca an auzit atat de multe lucruri ai as vrea tare mult să mă duc,dar ai mei nu prea au timp de mine asa ca pana atunci continui sa visez la asta.
-Ce frumos! ( zice el si dupa imi zâmbește cald)
- Mda!

Max pov:
Ma uit la ea cum imi povestea asa cu mult drag,nu e alte fete cu care am mai avut relații e o fata simpla dar si frumoasa, nu e plină de fite sau alte prostii. Imi place de ea din clipa în care am vazut-o si tare as vrea sa fim impreuna.
După ce ne-am cunoscut mai bine am decis sa mergem mâncăm o pizza,care printre altele e preferata mea. Ajungem intr-un local unde comandam o pizza mare si ceva de băut. După ce am mâncat ne certam cine sa plateasca pana la urma a plătit   el. Iesim din local,iar acesta ma ia de mana si zâmbesc instant,si dupa mergem asa pana ce ajungem in fata casei mele.

- A fost cea mai frumoasă întâlnire zic eu,iar aceasta imi zâmbește la fel de cald.
- Ma bucur ca ti-a placut!
Numai apuc sa zic nimic ca acesta ma sărută lung si apăsat,ne despărțim cand ramanem fara aer.
-Ne vedem mâine? (zice acesta respirând sacadat)
- Sigur!(zic eu cu o voce tremuranda)

Intru in casa urc in camera mea cu zâmbetul de buze,imi pun geanta agățată in curier si urc in camera mea. Ma pun in pat si incep sa ma gandesc la Max si la cat de minutat e, Cameron nu e nici pe departe ca el,e un nesimțit care ma face sa sufăr pentru ca inca il plac. În fine ma schimb in ceva comod imi iau laptopul intru putin pe social media, în timp ce mă uitam pe instagram dau de un clip cu Cameron si o fata necunoscută,acesta se pare ca o saruta pe tipa respectiva,cand am vazut asta o lacrimă își face apariția,iar pe sfârșitul clipului observ ca acesta ia dat o țigară.

Închid laptopul pentru ca ma enervasem rau il pun pe noptieră si ma acopăr  cu o pătură. În ochii mei apărea imaginea cu el si cu tipa aia,asa ca ma duc la dus sa ma calmez putin. Intru in baie si las apa sa se zrobeasca de mine relaxandu-mi  fiecare muschi.

După o oră în care stau si ma gandesc ma usuc complet si ma duc inapoi sper camera mea,lasandu-ma purtată în lumea viselor

Crush-ul vietii meleWhere stories live. Discover now