Fluff [29]

1K 137 9
                                    

Yoongi închide capota maşinii, epuizat, după ce a cărat valizele de la apartament până aici.

"Ar fi trebuit să ajut." Jimin se încruntă, stând în spatele lui.

Yoongi îl sărută scurt. "Este în regulă." El zâmbi. "Am înţeles, intră."

În timp ce acesta din urmă se îndreptă spre scaunul pentru pasageri, Yoongi îl chemă după el. "Hei, l-ai trimis pe Holly la Hoseok, nu?"

"Da, Taehyung a spus că va avea grijă de el. El iubeşte căţeluşii."

"Bine."

Yoongi a trecut o mână deasupra suprafeței maşinii, ştergând murdăria. Era a lui Namjoon, care nu o mai folosea şi, prin urmare, acceptase să i-o împrumute. Din nou.

În orice caz, el s-a urcat pe scaunul şoferului, şi a fost întâmpinat de o îmbrăţişare.

"Mulţumesc pentru asta." Jimin chicoti, mâinile erau pe spatele cămăşii lui Yoongi, în timp ce îl înconjoară. Yoongi îl îmbrăţişă înapoi.

"Orice pentru tine." El a zâmbit şi l-a sărutat încă o dată. "Meriţi o vacanţă din când în când. Plus, am vrut să petrec mai mult timp cu iubitul meu uimitor."

"Unde mergem oricum?" El întreabă.

"Este o surpriză." Zâmbi la acesta din urmă, privind biletele de la casa de pe plajă pe care le ascunsese în bord. "O să-ţi placă."

***

Noaptea a apărut.

Jimin a adormit de mult timp, după nenumărate declaraţii că nu era obosit, dar blânda balansare a maşinii fusese suficient pentru a-l adormi.

Yoongi aruncă o privire şi zâmbi. Modul în care obrajii lui s-au umflat; în felul în care mâinile sale mici se strângeau în jurul păturii care-l înconjurase; aşa cum părul lui roz cădea peste ochii lui închişi.

Vopseaua roz dispăru, cu rădăcinile naturale de culoarea maro. Yoongi îşi notă mintal să-i reamintească să-şi vopsească rădăcinile.

Jacheta de piele pe care o purtase Yoongi şi i-o dăduse, îi plăcea şi adesea dormea cu ea. Chiar dacă acesta l-a minţit şi Yoongi ştia, acest fapt i-a făcut inima lui Yoongi caldă.

Şi chiar acum, în maşină, cu doar două săptămâni înainte, vocea moale a lui Lana Del Rey, care emană din difuzor, şi umbra uşoară a lui Jimin care umple interiorul..
...era suficient să-l facă pe Yoongi fericit. Pentru că atât timp cât Jimin era în siguranţă era bucuros-

O lumină puternică, strălucitoare, i-a tăiat vederea, s-a rostogolit pe drumul din faţa lor. Yoongi se răsuci brusc spre stânga şi drept într-un stejar vechi.

Chiar înainte de impact, Yoongi se aruncă în faţa lui Jimin, protejându-i corpul de orice rău şi în momentul în care maşina a lovit copacul, gândul care se învârtea în minte era dacă rozaliul era bine sau nu.

Şi apoi totul a devenit negru.

fluffy | yoonminUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum