3.20

2K 90 12
                                    

(16+😂😏)

Гледна точка на Оливия

Вечерята мина много добре и в доста разговори. Храната беше страхотна и мисля, че всички си прекарахме добре. След като приключихме Кейла и Джейк дадоха идеята да играем на "Никога не съм". Всички се съгласихме, но ми отне време да убедя Зак да играе. Все пак ще има шотове. Няма да му навреди малко уиски, а и не се знае колко ще му се наложи да пие така или иначе.

Всички се наредихме около една кръгла маса близо до басейна. Цялата беше пълна с шотове отгоре, явно щеше да е дълга игра. Та когато всички бяхме готови беше време да започнем.

- Аз съм първа. - обади се Кейла. - Никога не съм пушила трева. - каза тя. Брат ми, Джейк, Танър и Зак пиха шот. Честно залагах, че и останалите момчета са пушили.

- Аз съм. - Емили. - Никога не съм имала гадже за повече от 6 месеца. - Кейла, Мила и Танър пиха шот.

- Мой ред. - усмихна се доволно Джейк. - Никога не съм бил арестуван. - каза, а аз се засмях.

- Добро момче, а? - повдигнах вежда и той се засмя леко. Напоследък с него се разбираме и не ме дразни толкова много. Между временно Ник и Дейв пиха шот. - Ник?

- С Дейв отидохме на дискотека миналото лято, а нямаме навършени 21, пуснаха ни на входа, но вътре имаше проверка и да... - обясни набързо. - Никога не съм правил секс. - беше си ред на Ник. Той, както и всички наоколо пиха шот. Не и аз очевидно. Това беше малко против правилата, защото той каза нещо, което е правил, но все пак пи шот, а и не играем за победа.

- Развратници. - пошегувах се. Трябваше да се измъкна от неловката ситуация все пак.

- Започвам да харесвам Зак. - каза Ник и останалите се засмяха, а Зак му отвърна с леко злобна усмивка.

- Никога не съм изневерявала. - побързах да прекъсна създалата се ситуация. Никой не пи шот.

- Никога не са ми изневерявали. - Зак беше след мен. Тук вече Мила, Танър и Ник пиха шот.

И така играта продължи още около 40 минути и шотовете свършиха. След това всички някак се разделихме на по двойки и тройки. Това което ме изненада беше, че Мила и Ник се отделиха заедно за среднощна разходка, но утре ще я разпитам. Видях ги по-рано в басейна да се заиграват, но не им обърнах достатъчно внимание. Няма лошо иначе.

More than just sexWhere stories live. Discover now