2.27

2.6K 117 8
                                    

Нейт: Хей, липсваш ми... да се видим?

Не мога да опиша щастието, което изпитах, когато прочетох съобщението. Ясно е, че Нейт и Стейси ми липсват и явно на Нейт му е минало. Последно беше доста сърдит, но е нормално да се сети за мен. Та ние бяхме най- добри приятели доста време. Не може просто да ме изключи от живота си. След няколко минути най- накрая отговорих.

Ария: Да!

Ария: Ще се радвам да се видим😊

Усмихвах се на себе си и вървях към хола. Влезнах и оставих чашата си с фреш на масичката и седнах на дивана. Най- накрая нещо хубаво. Много се вълнувам. След около пет минути Нейт ми писа обратно и побързах да отворя съобщението.

Нейт: Грешен номер, съжалявам.

Прочетох това и сякаш някой ме намушка с нож, а очите ми се напълниха със сълзи, но успях да ги спра. Той никога няма да ми прости. И като се замисля напълно го разбирам. Винаги правя неща, за които съжалявам и наранявам близки хора. Не мога да очаквам от тях винаги да са до мен и да ме подкрепят. А последните няколко месеца правя само грешни ходове. Ако мога да се върна обратно в началото на лятото всичко сега щеше да е различно. Но не мога, а последиците от действията ми са необратими. Единственото хубаво нещо в живота ми сега е Браян и ме е страх да не загубя и него.

Няколко часа по- късно

Гледна точка на Браян

Вечерята мина супер и имам добри новини за Ария. Обсъждахме кратко турне за през ноември. Ще е само в страната, но ще бъде страхотно. Все пак бандата ни се популяризира с всеки изминал ден и смятам, че турнето е страхотна идея.

Наближаваше полунощ и нямаше много задръствания, затова се прибрах бързо. Очаквах, че Ари ще си е легнала, но когато влезнах в апартамента ни видях, че лампата в хола още свети. Значи все пак ме е изчакала. Усмихнах се и влезнах в хола, но единственото, което видях там беше празна бутилка от червено вино на масичката пред дивана.

- Ария! - извиках притеснено.

- Тук съм. - каза тя провлачено и аз се обърнах рязко. Очите и бяха зачервени и ми се струва, че е плакала. Носеше още една бутилка вино в едната си ръка и влезна в хола.

- Какво по дяволите правиш? Плакала ли си? И защо си изпила цяла бутилка? - не знаех какво по- точно да я попитам първо. Какво се е случило?

More than just sexWhere stories live. Discover now