2.22

2.8K 117 2
                                    

Гледна точка на Ария

Прибирането до вкъщи продължи по- дълго от обичайното, защото имаше километрични задръствания, но нищо интересно не се случи в колата с Хари. Не че трябваше да се случи. Та когато се прибрах се преоблякох в удобни дрехи и прибрах роклята в гардероба при останалите.

Отидох до кухнята и изпих едно хапче за глава, направих си фреш от портокал и седнах на дивана в хола да си почина. Не исках да прекарвам много време на телефона си или на компютъра, защото главата щеше да ме заболи още повече. Мислех коя книга да си взема да почета и се загледах към един от равтовете над телевизора. Там се намираха само най- любимите ми книги, а контраста между жанровете беше огромен. Например "Кери" на Стивън Кинг и "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин. Никога не съм се придържала към даден жанр, чета всичко стига да ми е интересно. В моя случай това не се отнася само за книги. Както и да е, в крайна сметка станах и отидох да взема от рафта "Хамлет", напоследък ми се въртеше в главата.

Настаних се удобно на дивана, като завих краката си с едно одеало и отворих книгата. Отпих малко от фреша си и бях на път да започна да чета, когато Браян ми звънна по телефона.

- Хей бейби. - усмихнах се.

- Хей бейби. - изкопира ме, можех да кажа, че се усмихваше. Надявам се да му е минало от по- рано. - Още ли си в мола?

- Всъщност не. Бързо си избрах рокля и се прибрах, защото нещо ме заболя глава.

- Добре ли си сега?

- Ами взех едно хап...

- Ей нещастник! - бях прекъсната от Браян и се разсмях.

- Всичко наред ли е?

- Някои хора не са се научили да карат. - отвърна спокойно.

- Та казвах, че си взех хапче за глава и сега си лежа на дивана. Тъкмо започнах да чета книга.

- Добре аз до петнайсет минути или до два часа съм вкъщи.

- Ъм?

- Задръстване. - отвърна простичко.

- Чакам те.

- До след малко. Обичам те! - каза и затвори. Погледнах часа, беше 4 без 15. Явно е приключил по- рано. Още се чудя какво ще става в 7.

Та докато чакам Браян започнах да чета книгата.

Гледна точка на Браян

More than just sexWhere stories live. Discover now