3.17

1.9K 95 8
                                    

Гледна точка на Оливия

Минаха три часа от както с Ник дойдохме. Със Зак се видяхме още два пъти, танцувах с Кейла и с Танър, изпих още няколко чаши мента и си прекарвах доста добре. Зак пазеше дистанция и брат ми все още не го беше видял, което е хубаво. Преди малко влезнахме в басейна и беше доста забавно, но сега трябваше да отида до тоалетна. Наистина до тоалетната, защотото все пак се налага, когато пиеш нещо.

Излезнах от басейна и тръгнах навътре. Не си облякох нищо, защото така или иначе повечето хора наоколо са по бански. Брат ми беше вътре също, защото му беше свършило уискито, но аз направо се качих на вторият етаж. Отидох на бързо до тоалетната, която беше в дъното на коридора и после спрях да се огледам на огледалото. Все още изглеждах добре затова излезнах от банята.

- Здравей красавице! - бях посрещаната от очевидно доста пияно момче. Изглеждаше на около 20. - Искаш ли да се позабавляваме? - притисна ме във вратата на банята.

- Остави ме намира! - подвикнах леко. Той само се усмихна и хвана дупето ми с ръце. - Пусни ме! - опитах да го избутам, но не успявах.

- Не е нужно да се дърпаш кукло. Ще ти хареса. - усетих устните му върху кожата на вратът ми и продължавах да се опитвам да го избутам. Той хвана китките на ръцете ми в едната си ръка и ги вдигна над главата ми, притискайки ги във вратата зад гърбът ми.

- Остави ме намира! - извиках. - Разкарай се от мен! - продължавах, надявайки се някой да ме чуе, но силната музика не ми помагаше, а на втори етаж нямаше никой.

- Това че се дърпаш го прави още по интересно. - каза и продължи да засмуква кожата на вратът ми, а свободната си ръка плъзна под банският ми и стисна дупето ми.

- Моля те! - разплаках се. - Остави ме! - отново извиках. Така беше притиснал тялото ми, че не можех да се измъкна от хватката му.

Гледна точка на Зак

Влезнах вътре в къщата и без да искам щях да налетя точно на Ник. Добре че го видях бързо и смених посоката към, която вървях. Щях да ида до кухнята, но за да не се засечем отбих към стълбите за втори етаж и побързах да се кача.

- Помощ! - женски глас. Погледнах направо и при гледката ме заля огромна ярост. Някакъв беше притиснал Лив и не я пускаше, а тя плачеше и викаше за помощ. Взех разстоянието до тях за секунди и преди да се усети го свалих на земята. Главата му се удари в стената силно и май изпадна в безсъзнание. - Зак. - едвам каза тя и ме прегърна силно. Все още ми беше трудно да асимилирам ситуацията. Всичко стана за секунди.

More than just sexWhere stories live. Discover now