2.31

2.4K 109 4
                                    

Една седмица по- късно

Гледна точка на Браян

Мина цяла седмица от началото на турнето и всичко е страхотно. Ние се забавляваме, хората също, четем само добри отзиви в социалните мрежи и ни остават още три седмици. Супер е да си на турне. С Ария се чуваме всеки удобен момент, когато тя има ток. Шегувам се. Тока им го пуснаха още на следващия ден вечерта. Бях се притеснил, че и беше изключен телефона, когато и звънях, но просто и е била паднала батерията.

Та сега сме в хотелската си стая и сме в Атланта. Довечера имаме шоу, но засега сме в почивка. Развълнуван съм за довечера, защото майка ми и баща ми ще присъстват, както и някои мои приятели от града. Не съм се връщал тук от около година и беше приятно да съм отново у дома, дори за един ден.

Гледна точка на Ария

Беше събота сутрин и преди около час бях станала. Взех си душ и закусих и след това подредих малко дрешника си, защото през изминалата седмица малко ме мързеше да поддържам реда и беше настъпил хаос. След малко трябва да слезна при Хари. Имаме да пишем доклад върху "Гордост и предразсъдъци" и единственият ми познат по- добре запознат с темата, от колкото съм аз е той. Та щяхме да ги пишем заедно.

Облякох си черен спортен клин, един голям розов суитшърт и си обух бели къси чорапки. Косата ми в момента беше в естествения си кестеняв цвят, защото този път бях използвала отмиваща се боя, и просто я вързах на рошав кок. Не че е нещо важно, но смятам да спра с боядисването за известно време. Та както и да е, взех си лаптопа и телефона и излезнах от вкъщи. Претичах набързо по стълбите надолу и направо влезнах в апартамента му.

- Хей. - усмихнах се, когато го видях да седи на дивана с лаптопа си в скута му.

- Хей. - усмихна ми се за кратко и продължи да чете нещо на лаптопа си. Аз оставих телефона си на масичката пред дивана и седнах до него. Кръстосах краката си и поставих лаптопа си в скута ми. - Искаш ли кафе? - предложи.

- Не. - отказах.

- Ок. Аз вече започнах с моя доклад, но ми остават още 12 страници, така че, ако имаш въпроси питай. - каза.

- Ок. Вчера вечерта четох по темата и имам идея за какво ще пиша горе долу, но ще ми трябва малко помощ в характеристиката на героите.

- Стигни до там и ще видим.

- А ти кога успя да напишеш 8 страници? - очудих се.

More than just sexWhere stories live. Discover now