1.30

3.6K 139 8
                                    

Гледна точка на Стейси

Беше към 19 вечерта и нямах планове за излизане, пък и не бях в настроение. Постоянно ги мислех Иън и Ария. Пуснах си телевизора и тъкмо започваха новините. Попринцип не гледам новини, но сега реших да ги оставя.

- Днес е лош ден за Лос Анджелис. - започна водещата. Винаги преувеличават. - 22 годишно момче загина в катастрофа на един от изходите на града преди близо два часа. Полицията все още разследва причините за инцидента. - дадоха кадри и едва ли не очите ми щяха да изскочат. Колата на Иън! 22 годишно момче?! Няма начин! Не, не, не! Станала е някаква грешка! - Младо момиче направи опит за самоубийство в тоалетната на бензиностанция. За щастие приятелят ѝ се е усетил, че става нещо и я е намерил навреме. Каква е причината за действията на 21 годишната Ария не е ясна. Момичето все още не се е събудило. Наш екип остава в болницата за да следи двата случая. - Ария?! Опит за самоубийство?! Иън?! Мъртъв?!

- Кажете ми, че това е скрита камера! - извиках и усещах сълзи да се стичат по бузите ми. Не е възможно. Най-добрите ми приятели. Не вярвам!

Преди да се усетя се бях облякла и звънях на Нейт. Излязох от нас и тръгнах по улицата.

- Гледа ли новините?! - започнах веднага след като ми вдигна.

- Новини? Да не съм на 40? - засмя се.

- Нейт! - изкрещях. - Според това, което казаха Иън е мъртъв, а Ария е направила опит за самоубийство!

- Уоу... какво?! - този път не се смееше, но пак не звучеше много сериозно.

- Казвам ти! Ще умра от притеснение! Не може да се случва! Не може, не може, не може...

- Стейси! Къде си? Успокой се!

- Излязох от нас. Ще си хвана такси и отивам в болницата. До колкото видях и двамата са в Света Ана.

- Добре. Тръгвам на там. Не се ебаваш нали?

- С такова нещо?! Ти луд ли си?! - извиках.

- Ок! Ще се срещнем там. - затвори. Господи... Какво се случва?!

Гледна точка на Браян

Аз и родителите на Ария, които дойдоха по-рано седяхме на столовете пред стаята ѝ. По чудо не искаха много обяснения кой съм и какво правя с дъщеря им. Задоволиха се с това, че съм неин приятел.

- Дали трябва да се обадим на Иън? - Анабел попита Джонатан.

- Няма нужда да притесняваш момчето. Доктора каза, че ще се оправи до утре. Просто е загубила кръв и трябва да си почине. - отвърна той. Така беше. Нямаше опасност за живота и или някакви проблеми. Основно беше загубата на кръв. Да кажем, че аз се успокоих малко, но все още ме друса нервата леко.

More than just sexWhere stories live. Discover now