3.8

1.9K 100 12
                                    

(16+🙄🙄)

Гледна точка на Оливия

Лежах на леглото му, а той се беше настанил над мен. Целуваше кожата на вратът ми и бавно започна да навива блузата ми нагоре по тялото ми. След малко я свали от мен и я захвърли някъде. Аз му помогнах да съблече своята тениска и отново успях да видя перфектно уформените му плочки. Той плъзна ръцете си по гърбът ми нагоре към закопчалката на сутиена ми и с едно бързо движение го откочпча, а след това се отърва и от него. Инстинктивно прикрих гърдите си, а той само ми се усмихна леко.

- Не се срамувай от мен. - приближи се към мен и хвана нежно ръцете ми, премествайки ги и отново остави гърдите ми на показ пред себе си. - Те са перфектни. - каза и се наведе, като целуна ключиците ми и хвана дясната ми гърда. Започна да я масажира, а целувките му се спуснаха към другата ми гърда. Минаха по целият ми корем, докато не стигна панталонките ми. Разкопча ги и бавно ги спусна по краката ми. Повтори същото и с бикините ми, оставяйки ме напълно гола пред него. - Толкова си перфектна! - огледа тялото ми и отново се наведе над мен този път, целувайки устните ми.

Когато се отделихме от целувката той хвана бедрата ми и ги раздалечи. Без предупреждение прокара езика си по най- интимното ми място, като засмукваше леко, предизвиквайки ме да изстена силно името му. Можех да усетя колко бях мокра там долу. Исках го толкова много.

- Харесва ли ти така? - попита, докато оставяше малки целувки и ме възбуждаше още повече.

- Мхм... - извих гърбът си от удоволсвие, а той сложи едната си ръка върху корема ми, придържайки ме на леглото. Започна да прави кръгови движения с езика си, а аз зарових пръсти в косата му и отново изстенах името му. Той използва свободната си ръка и вкара един пръст в мен, а аз усетих, че скоро ще свърша. - Зак ще... - не успях да довърша, защото той вкара още един пръст в мен, а това доведе до първият ми оргазъм. - Господи Зак! - извиках.

- Хареса ли ти? - самодоволна усмивка се настани на лицето му.

- Мхм... - усмихнах се.

- Добре, защото засега получаваш само това. - отвърна и легна на леглото до мен. Този път се отказах да споря и просто го прегърнах.

На следващата сутрин

Събудих се рано и първото нещо, за което си помислих естествено беше Зак. Спомних си вчеращната вечер и колко трудно ни беше да се разделим. Усмихнах се при спомена и станах от леглото си. Влезнах в банята и си взех бърз душ. След това изсуших косата си и си облякох сиво спортно бюстие с къси панталонки за вкъщи и се върнах в банята за да си сложа лек грим. Застанах пред огледалото и чак сега забелязах смучките в областта на гърдите ми. Определено ще нося тениски следващите няколко дена или поне нещо, което ги покрива. Точно сега не ми трябва наще да разбират за това, което се случва зад гърбът им. Без да се бавя много оправих гримът си и се върнах в стаята си. Преди да сменя потника си с тениска и да слезна на закуска реших да пиша на Зак.

More than just sexWhere stories live. Discover now