3.9

1.8K 93 5
                                    

Гледна точка на Оливия

Брат ми си беше в стаята, а аз в моята и двамата се оправяхме за партито. Беше плажно парти, но тези смучки малко ограничаваха изборът ми на дрехи. Продължавах да се чудя какво да облека, когато брат ми ми писа.

Ник: Чакам те долу.

Ник: Готова ли си?

Оливия: Не

Оливия: Още избирам какво да облека.

Ник: 😑

Ник: Това е плажно парти.

Ник: Бански, къси панталонки и джапанки.

Оливия: До след малко🔜🏝

Надали ще се съблека по бански, но все пак облякох един в хубав тъмносин цвят. Горнището нямаше презрамки. Обух си дънкови къси панталонки и бял топ с дълъг ръкав, който стигаше до над пъпа ми и имаше качулка. Обух си бели Vans и бях готова. Косата ми беше на висока опашка, а гримът ми беше малко. Взех телефона си и излезнах от стаята си. Слезнах в хола и там открих брат ми.

- Тръгваме ли? - попитах и той се обърна към мен.

- Да. - усмихна се и двамата излезнахме от вкъщи. Той беше паркирал джипа си отпред и двамата се качихме.

- Къде се намира партито?

- Малибу. - отвърна.

По пътя слушахме музика и обсъждахме разни незначителни неща. Когато се намирахме на две пресечки от плажа вече започвахме да чуваме силната музика. Ник паркира на крайбрежната редом с другите коли и двамата слезнахме. Аз оставих телефона си в колата, защото не исках да го държа в ръка цяла вечер. Двамата отидохме на плажа и той веднага откри неговата компания. Вече познавах всички, все пак идват у нас често, а и преди сме били на парти заедно. Това бяха Дейв, за който вече сте чували, Джени, с която наскоро имах честта да се запозная, Кейла, нея много я харесвам, както и Танър, и последният беше Джейк. Джейк никога не съм го харесвала. Той беше от онези "лоши" момчета и поведението му ме дразнеше.

- Ето ви и вас! - Кейла даде пет на Ник, а мен ме прегърна.

- Прегръдка и за Дейв? - Дейв дойде и ми се усмихна.

- Долу ръцете от нея. - пошегува се Ник.

Всички отидохме да си вземем нещо за пиене. Аз се спрях на мента, която разредих със Sprite и малко лед. Огледах се наоколо. Имаше доста хора и повечето бяха на крак, говорейки си или танцувайки. Аз в общи линии не знаех какво ще правя след като моите приятели ги няма, но предполагам ще се навъртам около Ник, Кейла и Танър. Погледнах към Ник, който вече се натискаше с тази Джени. Добре, той отпадна.

More than just sexWhere stories live. Discover now