Synopsis//Ending And Explanation

228 29 2
                                    

[Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από όταν ξεκίνησα αυτή την ιστορία και ένας ολόκληρος χρόνος από όταν σταμάτησα να ανοίγω το wattpad παραπάνω από μια-δυο φορές τον μήνα.

Έτσι, πήρα την απόφαση και αποδέχτηκα ότι δεν πρόκειται να βρω όρεξη και κίνητρο να τελειώσω το κεφαλαίο 20 ή να γράψω οποιοδήποτε άλλο κεφάλαιο. Ωστόσο, η πλοκή και το τέλος της ιστορίας είχαν αποφασιστεί πριν καν ανέβει ο πρόλογος. Έτσι, χωρίς πολλά πολλά:

Τι στο καλό συνέβει στο Polaroid: Το τέλος της ιστορίας και οι εξηγήσεις]

(θα βάλω αστερίσκους στα χιντς καλού κακού)

~~~

Το κεφαλαίο 19 τελειώνει με τον Seokjin, τον Jungkook, τον Jimin και τον Taehyung στο σπίτι του Seokjin. Βρισκόμαστε στο βράδυ μετά το ξέσπασμα και τη σύλληψη του Taehyung, ο οποίος 'κλέβει' μια φωτογραφία από τον τοίχο του μεγαλύτερου του και αφήνει ένα τέταρτο κενό στη σειρά με τα Polaroids.*

(*Προοικονομειται ότι θα είναι το τέταρτο άτομο που θα φύγει.)

[20] Πραγματι, την επόμενη μέρα ο Seokjin ανακοινώνει πως έχει προγραμματίσει για τους τέσσερις τους μια εκδρομή στο YongDeok, περιοχή κοντά στη θάλασσα, καθώς πιστεύει ότι αυτό θα τους βοηθήσει να δεθούν και να ξεπεράσουν το μελαγχολικό κλίμα που έχουν προκαλέσει οι θάνατοι. Το ταξίδι στο YeongDeok λαμβάνει χώρο μια βδομάδα μετά.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πριν την εκδρομή, ο Taehyung μελετάει πιο πολύ το θέμα της θάλασσας και τονίζει τον συμβολισμό της και τη σύνδεση της με τις παλιές αναμνήσεις.

[21] Στο YongDeok o Jungkook αγναντεύει τη θάλασσα και νιώθει τον Yoongi να τυλίγει τα χέρια του γύρω του και να τον αγκαλιάζει, ωστόσο συνειδητοποιει μετά από λίγο ότι είναι στην πραγματικότητα ο Seokjin*.

Ο Taehyung έχει ακόμα στο μυαλό του τον Namjoon και τον βασανίζει η σκέψη ότι τον απογοήτευσε, ενώ οι τύψεις και οι ενοχές για τη δολοφονία του πατέρα του και το τραύμα του Jimin τον παρασυρουν. Γεμίζει τις τσέπες του με πέτρες και πέφτει στον θάνατο του από την ψηλότερη εξέδρα, αφήνοντας πίσω την κλεμμένη φωτογραφία. Ο Jungkook την προσθέτει με τις άλλες τρεις ανάμεσα στις σελίδες του τετραδιου του Yoongi.

[22] O Jimin, έχοντας τσακωθεί κάποιες μέρες πριν με τον Taehyung* και τραυματισμενος ακόμα από το περιστατικό του βιασμού, αρχίζει να νιώθει εν μέρει υπεύθυνος για τον θάνατο των φίλων του. Με την πεποίθηση ότι αν τους έδινε μεγαλύτερη σημασία θα μπορούσε να αποτρέψει τους θανάτους τους, κατακλύζει τον Seokjin και τον Jungkook με προσοχή σε ανησυχητικό σημείο.

polaroid || bts Where stories live. Discover now