six

235 54 27
                                    

교현리, 서울, 대한민국
20160912

Εκείνη τη μέρα ο Jungkook αρνήθηκε να φύγει με τους υπόλοιπους από το δάσος, παρά έμεινε εκεί φορώντας το φουτερ του Yoongi που ποτέ δεν του το επέστρεψε. Περίμενε πως το μεγαλύτερο αγόρι θα γυρνουσε έστω για να το πάρει πίσω.

Είχε σκοτεινιάσει και οι πεταλούδες δεν ήταν πια εκεί. Άρχισε να βλέπει νυχτοπεταλούδες να πετάνε, αλλά αυτές δεν του άρεσαν. Δεν ήταν σαν αυτές τις ημέρας, δεν είχαν χρώμα, χανονταν μέσα στη νύχτα και ο Jungkook τις σιχαινοταν.

Τα μάτια του έπεσαν στην πεταλούδα που ο Taehyung είχε ζωγραφίσει. Φαινόταν όμορφη ακόμα κι αν η μισή ήταν καταστραμμενη από τη βροχή. Θα περίμενε ο μεγαλύτερος να την έχει διορθώσει, μα τις τελευταίες δύο μέρες έφευγε με τον Namjoon νωρίτερα από ότι οι άλλοι και κανείς δεν ήξερε που ακριβως. Ο Taehyung θα είχε άλλους τοίχους να ζωγραφίσει. Ήδη τα παλιά του γραφιτι στο GyoHyunRi είχαν ξεθωριασει.

Το κεφάλι του Jungkook γύρισε απότομα ακούγοντας έναν ήχο από τους θαμνους στην απέναντι πλευρά του δάσους. Μαζεύτηκε στη γωνία που καθόταν και κοιταξε επίμονα το σημείο προσπαθώντας να διακρίνει έστω και μια ανθρώπινη σιλουέτα.

"Yoongi hyung!" σηκώθηκε και έτρεξε προς το μέρος μόλις κατάλαβε ότι ήταν αυτός. Το μεγαλύτερο αγόρι έχασε το χρώμα του. Δεν περίμενε να είναι κανένας εκεί τόσο αργά. Το τσιγάρο που κρατούσε ανάμεσα στα χείλη του έπεσε στο χώμα.

"Jungkook! Το στο καλό κάνεις εδώ? "

"Ήμουν σίγουρος πως θα ερχοσουν!" ο Jungkook χαμογελασε θριαμβευτηκα και τον αγκαλιασε. Ο Yoongi αντί να τυληξει τα χέρια του γύρω από τον μικρότερο τραβήχτηκε πίσω και έβγαλε ένα άλλο τσιγάρο από την τσέπη του. "Νόμιζα πως σου είπα να μην καπνίζεις, Yoongi-ah!" εσμιξε τα φρύδια του σβηνοντας τον αναπτήρα όπως την τελευταία φορά.

"Που πήγε ο σεβασμός σου μικρέ?" ο Yoongi άναψε επιτέλους το τσιγάρο σπρωχνοντας τον.

"Συγγνώμη, hyung." O Jungkook μουρμουρησε. Για μερικα λεπτά έμεινε να τον παρακολουθεί σιωπηλα, φοβουμενος να πει οτιδήποτε. Μέχρι που παρατήρησε τα στεγνωμενα δάκρυα στα μάγουλα του. "Hyung... Εκλαιγες?" ρώτησε απλωνοντας ένα δάχτυλο στο πρόσωπο του

"Οχι, γιατί?"

"Μη μου λες ψέματα! Δεν φτάνει που αθετησες την υπόσχεση σου και έφυγες λόγω της Na-"

"Jungkook, ο Seokjin όταν έφυγε από δω, δεν πήγε σπίτι του." ο Yoongi έπαιξε με το τσιγάρο ανάμεσα στα δάχτυλα του κοιτώντας το πάτωμα "Ήταν με τη NaBi. Έφυγε από εδώ για να πάει να βρεθεί μαζί της. Τον είδα να τη φιλαει, Kookie. Εγώ ήμουν που αθετησα την υπόσχεση?"

polaroid || bts Where stories live. Discover now