dix-neuf

210 42 31
                                    

Η ανησυχη φωνή του Seokjin που ακουγόταν μέσα από το τηλέφωνο της αστυνομίας προκαλούσε στον Taehyung μια ανεξηγητη ναυτία.

Όταν ο Seokjin μαζί με τους άλλους δύο έρχεται να τον πάρει και τον αγκαλιάζει σαν πραγματικά να νοιάζεται, κάτι δεν είναι σωστό.

Ο Jungkook είναι σε συνεχή εγρήγορση και βαθιά στερημενος από ύπνο, αλλά φαίνεται να αναρωνει. Ακουμπάει νευρικά το βραχιόλι στο χέρι του, συνήθεια που υιοθέτησε μετά τον χαμό του Yoongi.

Oι πληγές του Jimin είναι φροντισμενες και καθαρισμενες, τα ρούχα του καθαρά και λίγο μεγάλα γι' αυτόν. Πρέπει να ήταν του Jungkook, o οποίος είχε το χέρι του Jimin χαλαρά τυλιγμενο γύρω από τη μέση του.

Ο Taehyung ένιωσε αισθητά καλύτερα βλέποντας τον Jimin να χαμογελάει σε ότι κι αν ήταν αυτό που του έλεγε ο μικρότερος. Δεν μπορούσε όμως πάρα να νιώθει ελάχιστη ζήλια, μια μικρή σπιθα αναστάτωσης που άναψε μέσα του καταλαβαινοντας πως η σχεση του με τον Jimin αλλά και τους άλλους πιθανότατα θα άλλαζε προς το χειρότερο.

Οι τρεις είχαν δεθει μετά τους δύο θανάτους, όσο αυτός γινόταν όλο και πιο ψυχρός και αδιάφορος απέναντι τους. Γιατί είχε τον Namjoon, όλα γίνονταν για τον Namjoon.

Και τώρα? Πως θα προλαβαινε να προφτασει τους υπόλοιπους? Στη σκέψη πως θα ήταν απλά το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στη φιλία του Jungkook και του Jimin έκανε την καρδιά του να σφιγγεται. Ο καλύτερος φίλος του μπορεί και να μην τον εμπιστευοταν ξανά.

Ποιος τρελός θα εμπιστευόταν κάποιον που επιχείρησε να τον στραγγαλισει?

Πίσω στον πραγματικό κόσμο, το πρόσωπο του Jimin έπεσε βλέποντας την άθλια προσπάθεια του Taehyung να χαμογελασει απολογητικα. Ο Seokjin ακόμα τον αγκαλιαζε και ετριβε κύκλους απαλά στην πλάτη του. Τον ρώτησε για τον Namjoon αλλά δεν έλαβε απάντηση.

Ο Jungkook άρχισε να χτυπάει το πόδι του στο πλακάκι ανυπομονα και ο Jimin ξεφυσηξε. Ο Taehyung ήταν ακόμα χαμένος στη σκέψη του και οι προσπάθειες του Seokjin να τον συνεφερουν ήταν ματαιες.

Μεταξύ τους δεν ανταλλαχθηκαν πολλά λόγια μέχρι να φτάσουν στο αμάξι, παρά μόνο μερικές υποκλισεις και οι τυπικες επισημοτητες καθώς έφευγαν από το τμήμα.

----

Εκεινο το βράδυ κοιμήθηκαν και οι τέσσερις στο σπίτι του Seokjin, μόνο που τα βλεφαρα του Taehyung αν και ενιωθαν βαριά αδυνατουσαν να κλείσουν. Οι συμπεριφορά όλων του φαινόταν περίεργη, εξαιρετικά περίεργη. Ο Jungkook ζητούσε την άδεια του Jimin για να του κρατήσει το χέρι σαν να ήταν η πιο λεπτεπιλεπτη πολύτιμη πέτρα και ο Taehyung μπορούσε μόνο να απορησει.

polaroid || bts Onde as histórias ganham vida. Descobre agora