sept

222 57 20
                                    

교현리, 서울, 대한민국
20160913

O Jungkook κράτησε στα χέρια του σφιχτά τα χαρτιά που του είχε δώσει ο Yoongi πριν φύγει. Βλέποντας τα δάκρυα του να μουσκευουν τις παρτιτούρες και να θολωνουν τα γράμματα, προσπάθησε να πείσει τον εαυτό του να σταματήσει να κλαίει.

Ο Seokjin προσπαθούσε να τον παρηγορησει τυλιγοντας τα χέρια του γύρω από το μικρότερο αγόρι και ψυθιριζοντας γλυκά λόγια στο αυτί του, με την ελπίδα να ηρεμήσει το τρεμαμενο σώμα του.

"Jungkook αλήθεια, δεν τον είδα στο σχολείο καθόλου και ρώτησα και τη NaB-" ο Jungkook σήκωσε το κεφάλι του απότομα στο άκουσμα αυτού του ονόματος και έριξε ένα άγριο βλέμμα στον Seokjin

"Ήσουν με την NaBi. Δεν έκανες τον κόπο να τον ψάξεις καν, έτσι δεν είναι?"

"Jungk-"

"Οχι, Seokjin hyung. Συγνώμη, δεν χρειάζεται να απαντήσεις. Εμπιστεύομαι τα λόγια σου. Ξέρω πως δεν θα αδιαφορουσες." ο μικρότερος μιλούσε τρομακτικά γλυκά και ήρεμα τώρα, κάνοντας τον Seokjin και τους υπόλοιπους 4 να απορησουν με την ξαφνική αλλαγή στη διάθεσή του.

Τα λόγια του Yoongi γύριζαν στο μυαλό του Jungkook συνέχεια. Του είχε πει να μην κρατήσει κακία στον Seokjin, κάτι τρομερά δύσκολο αφού ο μικρότερος ήταν πεπεισμένος πως αυτός ήταν η αιτία που ο φίλος του έφυγε. Όσο κι αν το άγγιγμα του Seokjin τον έκανε να ανακατευεται, όσο κι αν το χέρι που του χαιδευε την πλάτη, μόνο δεν τον ηρεμουσε, έπρεπε να προσπαθήσει να βρει παρηγοριά στον μεγαλύτερο του. Εξάλλου ήταν ο μόνος στον οποίο μπορούσε να βασιστεί αυτή τη στιγμή.

Ο Taehyung είχε τον Namjoon, o Hoseok τον Jimin- O Jimin! O Yoongi του είχε ζητήσει να προσέχει τον Jimin. Φαίνεται είχε μια κρυφή αδυναμία και σε αυτόν. Δεν μπορούσε όμως παρά να αναρωτιέται γιατί να ζητήσει από αυτόν να τον προσέχει όταν o Hoseok ήταν εκεί.

Προσπάθησε να μην ασχολείται με αυτό τοσο βαθιά, ήθελε να πιστεύει πως ο Yoongi ήξερε τι έλεγε. Θα ακολουθούσε τις οδηγίες του, δεν θα έχανε άλλους φίλους του. Ήταν άσκοπο να τσακωθει με τον Seokjin. Το γνώριζε.

Ο μεγαλύτερος είχε ξεμείνει από λόγια. Ένιωθε την ατμόσφαιρα να γίνεται αμηχανη και έτσι ξετυλιξε όσο πιο διακριτικά μπορούσε τα χέρια του από τον Jungkook και τράβηξε προς τα εκεί που κάθονταν ο Namjoon με τον Taehyung.

"Tae... Αυτός είναι-" κοίταξε το σκίτσο που είχε σχεδιάσει το μικρότερο αγόρι σμιγωντας τα φρύδια του και αφήνοντας ασυναισθητα το στόμα του ανοιχτό. Δεν πρόλαβε να τελειώσει την πρόταση του, όμως.

polaroid || bts Where stories live. Discover now