-5-

11.1K 1.2K 727
                                    

🍁

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🍁

"Bebeğim, Tanrım ne zaman bu kadar büyüdün de sarayından gidiyorsun."

Kraliçemizin gözyaşları eşliğinde mırıldanışına burukça gülümsedim.

Yanaklarındaki minik yıldızlar öleceğimi bildiği içindi muhtemelen. Ölecektim ve Park Krallığı büyük ihtimalle saldırıya uğrayacaktı. Yalancı ve düzenbaz olduğumuz bir asır konuşulacaktı. Tahta amcam geçecek ardından da oğluna tahtımızı bırakacaktı.

Ne acıydı, ne hüzündü Park Krallığı için...

İnsanları zorunluluk ile yaptıkları şeyler yüzünden yargısız infaz ediyorlardı ve bunu yaparken oldukça mutluydular.

İnsanlardan nefret ediyordum.

Yavaşça arkamı dönüp ileride eşim olacak olan Prens Jungkook'un koluna girdim. Sabahtan beri bana karşı soğuktu ve ben bunun nedenini hala çözemiyordum.

Ne yapmıştım da onu bu hale getirmiştim acaba?

"Prens Jungkook, mutlu değil misiniz?"

Dalgın dalgın yürüyen prense doğru mırıldanırken bir anda irkilmesi garibime gitse de nazik davranarak sessizce onu izledim. Bana doğru döndü ve burukça  gülümseyip sertçe yüzünü ovuşturdu.

"Benim mutluluğum, sizin mutluluğunuzdan geçiyor ve siz istemediğiniz biri ile evleneceğiniz için mutsuzsunuz. Bu nedenle bende mutsuzum Prensesim."

Gözlerim dehşet ile açılırken başımı olumsuz anlamda sallayıp koluna daha da asıldım.

"Sizinle evlenmek istemediğimi de nereden çıkardınız?"

Hayal kırıklığı dolu olan sesim ile onun kulaklarını tırmaladığımda histerik bir gülümseme sundu bu sefer bana.

"Size eşlik etmesini istediğiniz prens, Prens Yoongi'ydi. Ben değildim."

Bir anda kolunu benden çekip ayrıldı. Ardından hızlı adımlarla kendi arabasına bindi.

Bilmiyordu ki kalbim onun için hızlanmıştı, karnım sadece onun için heyecandan kasılmış, bedenim onun yüzünden titremişti.  Onun bir bakışıyla bayılabilecek olan bana şu anda 'beni istemiyorsunuz.' demeye getiriyordu resmen ama bilmiyordu ki ben sadece onu istiyordum.

Beni eşi olarak seçmesi beni o kadar onurlandırmıştı ki, bunu hiç kimseyle paylaşamamıştım o gün, ama bir yanımda ölmemek için direniyordu işte. Ölüme savaş açmak istiyor, bu savaştan diri çıkmak için elinden geleni yapmaya çalışıyordu beynim.

Kalbim ise Prens Jungkook'un kollarında ölebilmeyi göze alıyor, varsın beni o  öldürsün diyordu. O benim boğazıma elindeki kılıcı yaslasa ben onun ellerinin güzelliğine ağlardım hâlbuki... Ben, beni öldürebileceği ihtimalini göze alarak onun eşi olmayı seçmiştim.

Prince Or Princess? • KookMin [✓]Where stories live. Discover now