-11-

11.3K 1.2K 1.1K
                                    

Medya; Jimin'in sırtı ve güzel popişi 😍😍.

Bir okuyucumuz sayesinde bu resme ulaşabildik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bir okuyucumuz sayesinde bu resme ulaşabildik. Onun kim olduğunu tam hatırlamıyorum ama sen kendini biliyorsun eminim... Teşekkür ederiz canım bu resim için 😍😘❤️.

Belki bu resim ile daha kolay hayal edebilirsiniz Jimin'in kız halini 🤗🤗.

🍁

"Jungkook-ah!"

Jungkook'un odasına sevinçle girdiğimde bana dönüp yüzüne güzel bir  gülümseme yerleştirdi.

Koşarak kollarımı onun beline doladığımda duyduğum kıkırtısı o kadar hoşuma gitmişti ki gülümsemesi için elimden gelen her şeyi yapabilirdim.

Bir anda beni kucağına aldığında refleksle elbisemin eteğini umursamadan bacaklarımı Jungkook'un kalın beline sarmıştım. Ellerim onun boynuna düşmemek için uzanacağı sırada o ikimizi de yavaşça yatağına uzandırmıştı.

Onun beline bağlı olan bacaklarımı ondan ayırdığımda ayaklarım Jungkook'un belinin iki yanında öylesine  duruyordu.

Birkaç saniye şaşkınlıkla irileşen gözlerimle Jungkook'a baktım ama daha sonra güzel bakan gözleri bana dikkatlice bakmaya devam ettiğinde irileşen gözlerimi eski halime getirdim ve yüzüme gözlerimi kısacak kadar tatlı bir gülümseme yerleştirdim.

Bacaklarımı Jungkook'un belinden zorlukla ayırdığımda onun  karın kaslarının üzerinde oturuyordum tam olarak. Bacaklarımı Jungkook'un kaslı bacaklarının arasına, iki elimi de üst üste yerleştirip sert göğsüne koydum.

 Bacaklarımı Jungkook'un kaslı bacaklarının arasına, iki elimi de üst üste yerleştirip sert göğsüne koydum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Buna benziyor kdndndnjd. Şaka şaka dmdndjjd.)

Jungkook'un bizi yatağa yatırması ile bedenim onun üzerinde geriye doğru kayıp beni olduğumdan daha kısa gösterdiğinde dolayı şu anda onun sert göğsüyle bakışıyor ve ellerimin üzerinde hızla atan kalp atışlarını hissederken ben de heyecanlanıyordum.

Prince Or Princess? • KookMin [✓]Where stories live. Discover now