Το πάθος που δεν έσβησε.

278 23 2
                                    


« Ξέρεις τι μ' αρέσει σε εσένα πιο πολύ;» Την ρώτησε και χαμογέλασε στραβά.

« Τι;;» Του απάντησε και ξεροκατάπιε.

« Μ' αρέσουν τα μάτια σου. Τόσο μεγάλα και αληθινά. Ίσως να είναι τα ωραιότερα μάτια μου έχω δει ποτέ μου. Για αυτά τα μάτια θα έκανα τα πάντα».

Η Νεφέλη ρίγησε μπροστά στα λόγια του. Ξύπνησε μέσα της μια απότομη έξαψη. Εκείνος άπλωσε το χέρι του και άρπαξε το δικό της. Τοποθετώντας το πάνω στο στιβαρός του στήθος.

« Αναγνωρίζεις αυτό τον κτύπο;» Της είπε με σοβαρότητα.

« Όχι». Του απάντησε ευθέως.

« Είναι ο τρόπος που κτυπά η καρδιά μου όταν σε βλέπω. Όταν περιτριγυρίζομαι από σένα. Όταν σε νιώθω τόσο κοντά μου, που όλο μου το είναι μου λέει να σε αρπάξω και να σε φιλήσω».

Η Νεφέλη κολακεύτηκε από τα λόγια του. Τόσο ωραία λόγια δεν της είχε πει πότε κανείς. Για πρώτη φορά μετά τα τελευταία συμβάντα επέτρεψε στον εαυτό της να χαμογελάσει. Έβλεπε στα μάτια του την ειλικρίνεια. Κάτι που δεν είδε της προάλλες. Με θάρρος του απάντησε..

« Τότε.. κάνε το !»

Ξαφνιάστηκε εκείνος. Δεν περίμενε με καμιά δύναμη να τον συγχωρήσει για ότι της έκανε. Την άρπαξε από το σβέρκο. Έφερε το πρόσωπο του πιο κοντά στο δικό της. Μπορούσε να νιώσει την καρδιά της που βάραγε λες και ήταν μηχανή. Η Νεφέλη έγειρε πίσω το κεφάλι της και τα χείλι του σφράγισαν τα δικά της. Ερωτικά και παθιασμένα. Ένιωσε την γλώσσα του να κάνει γύρους στο στόμα της. Αφέθηκε στο καυτό φιλί του. Το χέρι του γλύστρισε κάτω από την φούστα της. Στο άγγιγμα του αυτό το σώμα της είχε τεντωθεί ολόκληρο.

 Όμως αυτή ήθελε περισσότερα. Τον ήθελε ολόκληρο. Τον άρπαξε από το χέρι και έγνεψε να την ακολουθήσει..

Πήγαν στο γραφείο του. Ξεκλείδωσε την πόρτα και χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκαν μέσα. Τα χέρια του τυλίχτηκαν γύρω από το σώμα της. Την άρπαξε από τους γοφούς και ανέβασε πάνω στο γραφείο του. Ο Άγγελος έβγαλε την φούστα της και την μπλούζα της. Αφήνοντας το κορμί της ελεύθερο να τονίζεται η θηλυκότητα της. Πέρασε τα δάχτυλα της μέσα από τα μαλλιά του. Άγγιξε τους γυμνασμένους του μύες. Αυτός με τα χέρια του εξερευνούσε το σώμα της. Το ένα του χέρι κάλυψε το στήθος της και το άλλο το μηρό της. Ένιωσε το σώμα της να αναστατώνεται από το άγγιγμα του.

Τραβήχτηκε προς τα πίσω και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του. Η Νεφέλη τον κοίταζε με προσοχή και οι εξάψεις μέσα της φούντωναν ακόμα πιο πολύ. « Ω θεέ μου..» Ψιθύρισε από μέσα της. Ίσα-ίσα που ακούστηκε.

Την πλησίασε και χωρίς να περιμένει κάτι άλλο μπήκε μέσα της γεμίζοντας το κενό. Η Νεφέλη ένιωσε την ηδονή να την κατακλίνει. Έγειρε το κεφάλι της προς τα πίσω. Δύο χείλι την φίλησαν τρυφερά στο σημείο που χτυπούσε ο σφυγμός της.

Εκείνος όσο και να ήθελε να συνεχιστεί αυτό το αχαλίνωτο πάθος του ήταν αδύνατο. Είχε φτάσει η ώρα της κορύφωσης. Όσο και να ήθελε να κρατήσει αυτή η μαγεία για πάντα, του ήταν αδύνατον. Η κραυγή που βγήκε από μέσα της χάθηκε αφού άπλωσε το χέρι του και έκλεισε το στόμα της. Το τέλος της όλης πράξης αυτής ήταν ένα μαρτυρικό φιλί που τους ένωσε. Ένα αγνό και τρυφερό φιλί που αποκορύφωνε την πράξης του αυτή..

Δύο αντιθετες προσωπικοτητεςWhere stories live. Discover now