Bölüm 33

33K 1.9K 1.3K
                                    

HİKAYEMİZİN FİNALİNE SON 3 BÖLÜM

Bu başlığı atmış olmakla birlikte tarifi zor bir burukluk peyda oldu. Sizlere veda edecek olduğumu ilk kez anladığım içindir belkide... Satır araları sohbetlerimizi noktalayacak olmak, sizlerin güzel mesajlarıyla güne başlamayacak olmanın acı farkındalığı yeni yeni kendini gösteriyor.

Son günlerimiz bunlar Ey ahali (!) , varsa içinizde kalan, söylenmemiş sözleriniz buyurun meydan sizin; dökün içinizdekileri, yarınlarımız yokmuşcasına yapın yorumlarınızı. Şunun şurasında Beliz'le paylaşacak kaç gülüşümüz kaldı ki dimi?

Neyse boşverin duygusallığı da son günlerimizi neşeyle, keyifle geçirelim! Ben sizden gelecek ufacık tepkileri bile ekran başında bekliyor olacağım. Bu bölüm, satır aralarında konuşacak çok şeyimiz var sakın ola elinizi korkak alıştırmayasınız...

Keyifli okumalar dilerim, sizi çok çok ama çok seviyorum. İyi ki varsınız!

Bu arada bugün minnoş okuyucum gokyuzunedenuzgunsun 'ün doğum günü💃🏻🎉💕 İyi ki doğdun kuzucuğum, nice güzel yaşların olsun, güzel yüzün hep gülsün. Dilerim hayatın boyunca keşkelerin, amaların hiç olmaz. Seni seviyorum...

"Mehmet Asaf, ne konuştunuz babamlarla o odada da ikna oldular? Söylesene be adam!" Evin içinde peşinde dolanıyorum ama bana mısın demiyor!

"Beliz, sevgilim ne zaman pes edeceksin?" YA BEN PES ETMEM MEHMET ASAF! Giyinme odasındaki adanın üzerinde askısıyla duran -bizzat seçtiğim- keten gömleği giymek için belinde havlusu ve kaslarla bezeli hafif nemli sırtıyla önümden giderken, içimdeki Feriştah Yengeyle birlikte 'Gapıdan içeri evvelâ edeleleri girdi. Ondan takribi yarım saat sonra da kendisi geldi.' Repliği eşliğinde iç geçirmemize mani olamadık.

Çok değil bundan birkaç saat önce o adalelerle meşk etmekteydim yani Mehmet'le meşk ederken adaleler de eşlik etti anlamında. YA BEN SİZE NİYE AÇIKLAMA YAPIYOM Kİ? ORASI BİZİM MAHREMİMİZ!

"Sen gerçeği söylediğinde! Ne konuştunuz da benim Alman casusu kılıklı abimle pamuk babam ikna oldu?" İzmir'den döndüğümüzden beri düzenli aralıklarda bu soruyu soruyorum.

Fakat Allah sizi inandırsın aldığım kayda değer tek cevap 'Ne yapacaksın öğrenince?' oldu. Sana ne be adam ne istersem yaparım SANA MI SORACAĞIM BE?!

"Aileni ikna edersem, itiraz etmeyeceğini söylemiştin. Sözünü tutmuyorsun güzelim. Ayrıca konuştuk kendi aramızda bir şeyler. Bilmen gerekseydi seni de alırdık odaya." MEHMET ASAF MÜSTAKBEL KOCASINI ÖLDÜRDÜ MAŞETİYLE GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMEK İSTEMEM AMA SENİ ÖLDÜRÜRÜM!

Bunun dili de pabuç kadar oldu! İzmir'den geldiğimizden beri mülteci gibi Mehmet'in evinde kalıyorum. Şansım, yüzüme güler de gece uykusunda bir şeyler sayıklar diye göz altlarımı morarttım, hatta bu uğurda kendimi bile feda ettim -her anlamda- ama paşa torunu komando gibi!

Ne zaman uykusunda mırıldandıklarına kulak kabartsam açıyor gözlerini! Sonra da mengene gibi sarıp kemiklerimi birbirinin içine girene kadar sıkıca kucaklıyor! YA BEN SARILARAK UYUMAKTAN NEFRET EDERİM MEHMET! İstiyorsan arkamdan sarıl ya da ötede sev ama böyle boğma beni!

"Mehmet Asaf Karamehmet, başlık parası vermediğine emin misin?" Aklıma gelen saçma ya da mantıklı ne kadar şey varsa hepsini saydım. Kumarda kart sayan ben, poker suratlı olmayı kendine fıtrat edinen aha da bu hain adam!

İstanbul MasalıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin