10.🌸

6.7K 312 2
                                    

Na dovolenke...

Ako naschvál sme mali 3 izby po dvoch.
Takže som si ani nemohla vybrať pretože moja matka si stále myslí, že nás da dokopy.
Prišla som na izbu, vybalila sa a ignorovala som fakt, že som na izbe s Bastiánom. Táto dovolenka bude zaujímavá. Po vybalení sme išli na pláž a popozerali sme sa kde čo je. Deň zbehol rýchlo kedže sme na hotel dorazili okolo 14:30. Prvý deň dovolenky je vždy nudní.
Po večeri sme si ľahli do postele a áno musela som s ním ležať v jednej posteli a ešte aj pod jednou perinou. Úžasné.

*********************

Zistila som, že tu majú aj animatorov asi 10, ktorý sa staraju o zábavu. A musim sa priznať, že na jednom z nich je niečo... niečo čo ma na ňom priťahuje.
Väčšinou sa tu hovorí po anglicky a nemecky.  Takže, môj 'rajon'.
Presunuli sme sa na pláž a kedže jedna z mojich obľúbených aktivít je potápanie a Mia sa to chcela naučiť, tak som ju to išla učiť. Nie je na tom nič zložité ale keď to robíte prvý krát, tak pre niekoho môže.

***

Večera prebiehala v pokoji. Sedela som vedla Sebastiána a z druhej strany bola Mia. Bavili sme sa o výletoch a kam by sme chceli ísť. Mne to bolo jedno, aj tak som tu len z povinnosti až kým mi nepristala na stehne niekoho ruka. Netrebalo ani typovať a hneď som vedela koho to je ruka. Snažila som sa to čo najdlhšie ignorovať, no po chvíli jeho ruka začala putovať vyšie.
Jedným rýchlim pohybom ruky som jeho ruku dala preč a v zápäti sa aj postavila.

"Prepáčte, musím ísť na izbu." nečakala som na odpoveď a rovno som vošla do izby. Postavila som sa ku balkónu a pozerala sa z neho von. Zrazu som ucítila mohutné paže, ktoré sa obmotali okolo môjho pásu. Rýchlosťou blesku som sa otočila a chcela som sa vytrhnúť z neznámeho náručia.

"Uf... Vyľakal si ma. Nepočula som ťa vojsť."
"Bolo to schválne." povedal s pohľadom, z ktorého som nevedela nič vyčítať.

Bastián sa začal ku mne približovať k mojim perám.

"Sebastián čo robíš?" rýchlo som sa odtiahla.
"Chcem ťa." povedal s hlasom úchyla.
"Nie!" odpovedala som tvrdo a rázne.
"Škoda že to nebola otázka." v tom ma pobozkal.

Neuvedomovala som si čo sa deje, no nespolupracovala som. Po chvíli sa chcel dostať do mojej ústnej dutiny, no ja som protestovala.
Ruky premiestnil na moje boky a jemne mu kusol do pery. Na to som mu vzdychla do úst. Neváhal a hneď preplietol svoj jazyk s tým mojim. V tedy som už bola omámena a hneď som začala spolupracovať.
Naše pery do seba dokonalo zapadali. Na chvíľu sme sa odtiahli, pre nedostatok kyslíka, ale v zápäti aj hneď vrátili k tej návikovej činnosti.
Odtiahla som sa.

"Musím do sprchy." rýchlo som utiekla do kúpeľne, zabuchla som dverami a oprela sa o ne. Kolena sa mi podlomili a ja som zišla po dverách až dole. No čo bolo na tom najviac divné bolo to, že som na tvári mala úsmev.

Zhodila som oblečenie na zem a vošla som do sprchy. Zapla som ľadovú vodu aby mi ten úsmev zišiel z tváre.

Uterák som si obmotala okolo tela a na vlasy si spravila turbán. Vyšla som von a moje kroky smerovali ku skrini. Vybrala som si nočnú košielku ktorá bola celkom krátka, a nechala som si čipkované nohavičky. Prezliekla som sa a znova vyšla z kúpeľne.

"Tvoje pery by mali zakazať." zašepkala som mu keď som okolo prechádzala a jemne som sa zapýrila. Videla som kútikom oka ako sa víťazne usmieva.

Vošla som pod perinu, keďže bolo niečo okolo 22:45, a hneď na to aj Sebastián. Vyzliekol sa iba do spodného prádla a musim povedať, že som neodolala pohľadu na jeho vypracované telo.

"Neslintaj!" povedal s pobavením v hlase.
"Prečo by som mala?"
"Také svaly si ešte nevidela čo?"
"Myslíš špeky." pozrel sa namňa s pohladom zabijaka. Chytil moju ruku a dal ju na jeho brucho.
"Citiš to? Mam tu 8 buchtičiek."
Premiestnil moju ruku na jeho.
"Čekuj tie zbrane." jeho úsmev sa zväčšoval.
"No dobre dačo tam máš." otočila som sa mu chrbtom.
"Dobrú Sebastián."
On si ma pritiahol do objatia.
"Dobrú noc Laura."

Nejako mi to ani nevadilo...

Tá problémová a ten arogantnýWhere stories live. Discover now