24.BÖLÜM

2.6K 135 6
                                    

Sabah gözlerimi güneş ile açtım . Hızla ayağa kalktım ve banyoya gittim oradaki rutin işlerimi hallettikten sonra tekrar odaya döndüm ve odadan çıktım . Kendi odamdan çıkar çıkmaz jiminin odasına geçtin . O sırada jimin telefonu ile uğraşıyordu hızla yanına ilerledim .

Beni görünce sırtını bana döndü . O an anladım ki jimin bana küsmüştü yatağına uzandım ve ona sıkıca sarıldım . " Özür dilerim aşkım eğer dün bana gitmemi istemediğini söylesedin gitmezdim " dedim . Hala bana dönmemişti . Omuzuna yavaşça vurdum " böyle yapma ama " Hala bana dönmüyordu . Sen dur ben şimdi seni kendine getirecek şeyi biliyorum . Yataktan kalktım "iyi sen bilirsin ben de kahvaltıyı jacksonla yaparım " tam gidecekken bileğimden tuttu ve beni hızla yatağa çekti beni yanına yatırıp başımı göğsüne koydu . Gülümsedim ve jimine sıkı sıkı sarıldım . " o adamla görüşmeni istemiyorum Hazal onu gözüm tutamadı " dedi . "Tamam sen nasıl istersen " dedim . O sırada anlıma öpücük kondurdu "işte benim sevgilim " dedi .




Biraz uzandıktan sonra kalktım ve jimini de kaldırıp onu aşağı indirmeye başladım . " aşkım sen bayağı kilo almışsın " dedim. Güldü "çünkü benim 250 kilo olmamı sağlayacak bır
sevgilim var " Gülümsedim . Aşağı indiğimizde onu koltuğa yatırdım ve Kahvaltı hazırlamak için mutfağa ilerledim . Ben kahvaltı hazırlarken Tae ve suga aşağı indi . " Günaydın " dedim . Gülümsediler " size de Günaydın ama biz gidiyoruz " dedi Tae . " nereye " dedim . " jungkook bizi kahvaltıya çağırdı oraya gideceğiz " dedi suga . "Bir de Hazal ve jimini yalnız bırakın"  dedi Tae hepsi aynı anda gülerken ben sadece tebessüm etmiştim . " tamam görüşürüz jungkooka söyle size iyi baksın yemeğinizi doyana kadar yiğin tamam mı " dedim . Tae ve suga çıkarken Tae bana döndü " tamam anne " dedi ve gittiler .


Kahvaltıyı hazırladım ve beraber kahvaltı yaptık . Masayı topladım ve bulaşıkları yıkadım sonra evi de süpürdüm camları sildim ve en sonunda bitmiş bir şekilde koltuğa oturdum . " kendini çok yoruyorsun" dedi jimin . Ona döndüm "ne yapayım evi temizlemezsem bok götürecek evi " güldü . " Hazal Beni odama çıkarır mısın " gülümsedim " tabiki " ayağa kalktım ve jimini de sırtıma alıp odasına çıkarttım ve yatağına uzattım . " birsey lazım olursa ben aşağıdayım " dedim ve odadan çıktım .



Aşağı indiğimde kapı çalmaya başladı . Kim olabilir ki ? Hızla kapıyı açtım . O sırada Jackson görünce bir an şaşırdım . Neden gelmişti ki buraya daha doğrusu nereden biliyordu burayı . " beni içeri almayacakmısın hazal " jacksonun sesi ile kendime geldim ve içeri geçmesi için kenara geçtim . Jimin kesinlikle beni gebertecekti . Jackson içeri geçti ve bana döndü " geç otur " dedim . Başını olumsuz yönde salladı . " sana önemli bir şey söylemek için buraya geldim günlerdir uyuyamıyorum bunu düşünmekten " dedi .


Yazar ın ağzından ....



Hazal merakla Jackson'un ne diyeceğini bekliyordu . O sırada kapının sesinden dolayı irkilen jimin tekerlekli sandalyesi ile merdivenlerin ucunda onları dinliyordu . Jacksonun ne diyeceğini En az o da Hazal kadar merak ediyordu . Sonra Jackson hazalın elini tuttu ve kalbine koydu . Hazal bu durumu şaşkın bir şekilde karşılasa da jimin sinirle yumruğunu sıkıyordu . " buram acıyor Hazal seni gördüğüm günden beri hayallerimden Rüyalarımdan çıkmıyorsun durup dururken aklıma geliyorsun Çocukluğumuz geliyor aklıma oynadığımız oyunlar birbirimize olan sevgimiz ben şimdi o sevginin büyümesini istiyorum Hazal seni seviyorum " hazal şaşkın bir şekilde Jacksona bakıyordu olanları kavramaya çalışıyordu . O sırada Jimin yukarıda sinirden kendini kaybetmek üzereydi . "N-ne d-diyorsun jackson benim seninle olmamı mı istiyorsun " Jackson çaresizce başını olumlu yönde salladı . O sırada Hazal olayları kavradı ve elini hızla çekti . " sen ne diyorsun Jackson benim bir sevgilim var onu çok seviyorum hem de çok bizim onunla hayallerimiz var biz okulu bitirince evlenecegiz onunla ben seni kardeşim olarak görüyorum ama sen karşıma geçmiş ah olmaz olamaz böyle bir şey " Jackson kaşlarını çattı " o sakat daha ayaklarını bile kullanamayan çocuğu bana tercih mi ediyorsun bir ona bak bir bana daha ayağa bile kalkamayan adam sana kocalık mı yapacak aish sen aklını kaçırmışsın " jimin bunları duyunca başından aşağı kaynar sular dökülür gibi hissetti ve hızla odasına yol aldı . O sırada Hazal Jacksona bağırmaya başladı " SEN NE DEDİĞİNİ SANIYORSUN JACKSON JIMIN AYAKLARINI KULLANAMIYOR OLABİLİR AMA O ADAMLIĞINI KULLANABILIYOR VE SENİN ONA BUNLARI SÖYLEMEN DEFOL EVIMDEN BİR DAHA SENI GÖRMEK İSTEMİYORUM " Hazal hızla jacksonu dışarı attı . Jackson Nasıl böyle biri olmuştu anlayamıyordu .




Hazal nın ağzından ....



Hızla yukarı jiminin yanına çıktım inşallah duymamıştır diyeceğim ama bu kadar sesin içinde duymaması imkansız odaya geldiğimde ikinci bir şoku yaşadım ......... 



 

BAD BOY (PARK JİMİN)Where stories live. Discover now