25. BÖLÜM

2.4K 144 9
                                    

"JIMIN NE YAPIYORSUN " diye bağırdım . Çünkü şu an neredeyse kendini aşağı atacaktı . Ağlamam siddetlenirken jiminin de ağladığını farkettim . " jimin in çabuk oradan bak düşeceksin yapma hem den oraya nasıl çıktın in lütfen " jimin bana döndü " git buradan Hazal git ona git ne de olsa o yürüyebiliyor sana iyi bakar ben daha lavaboya bile kendim gidemiyorum hep böyle kalacağım hiç bir zaman tekrar yürüyemeyeceğim bırak beni " dedi . " jimin ben seni nasıl bırakayım ben seni bırakmam o yüzden in oradan jacksonun dedikleri umurumda bil değil ben seninim ve hep öyle kalacağım yapma bunu hem kendine yapma hem bana " dedim . Jimin başını olumsuz yönde salladı " ben seni mutlu edemem Hazal git başkasıyla mutlu ol beni unut " dedi .

Başımı olumsuz yönde salladım " Hayır jimin gitmeyeceğim bu gözler seni görünce mutlu oldu ve yine seni görünce ağladı tıpkı şu anki gibi bu ben senin için ayakta duruyor yoksa kimse umurumda bile değil " dedim ve jiminin yanına ilerledi ve ben de cama oturdum . " eğer sonraki hayatımda sen olmayacaksan bu öykü burada bitsin " jimin endişe ile bana bakmaya başladı . " Hayır sen burada kalacaksın okuyup mezun olacaksın ileride aşık olacaksın sonra o kişiyle evleneceksin çocukların olacak beni unutacak onlarla vakit geçireceksin " başımı 'Hayır ' anlamında salladım " şu an söylediğin herşey seninle kurduğumuz hayaller " elini tuttum . " biz seninle mezun olacağız sonra evleneceğiz senin istediğin gibi inşallah üç tane oğlumuz olacak seninle kurduğum hayaller sensiz gerçekleşemez jimin gel vazgeç " jiminin gözlerinin içine bakmaya başladım o da o şekilde bana bakıyordu ve aniden sarıldı . Gülümsedim ve sıkıca sarıldım . " seni çok seviyorum Hazal " dedi Gülümsedim " ben de seni çok seviyorum jimin " birbirimizden ayrıldık önce ben indim sonra jimini indirdim ve beraber jiminin yatağına uzandık ben jiminin göğsüne kafamı koydum . " bir daha sakın beni bırakmaya kalkma tamam mı ben Sensiz yapamam yaşayamam jimin " dedim . " merak etme asla seni bırakmam " gülümsedim .

" Biliyormusun Hazal " dedi . Kaşlarımı çattım . " neyi " dedim . " sen benim gecemde yükselen guneşimsin" dedi . " ama geceleri güneş olmazki " dedim ." Iste sen benim imkansız olanımsın" dedi . ..

BAD BOY (PARK JİMİN)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora