18.BÖLÜM

2.8K 164 17
                                    

Merhaba arkadaslar yeni bir bölümle karşınızdayım bu bölümü iki kez yazdım birinci yazdığım silindi ben bu kitaba çok önem veriyorum lütfen siz de vote atın zor bir şey değil lütfen yapın ve yorum atmayı unutmayın yorumlarınızı benim için çok önemli sizi seviyorum.  

Bu arada yeni kapağı nasıl buldunuz yorumlarda belirtin....

Hazal ın ağzından .....

Gözlerimi actığımda Loş bir hava ile karşılaşmam bir oldu . Etraf karanlıktı . Kendime baktığımda bır sandalyeye bağlı olduğumu fark ettim . Kendimi zorladım ama kurtulamadım . O sırada sağ tarafımdan gelen ses ile oraya döndüm .

"Jimin" Jimin zar zor bana baktı . " Hazal " kim bizi kaçırmış olabilir ki " neden buradayız " dedim . " bilmiyorum " dedi. O da aynen benim gibi sandalyeye bağlı bir şekilde duruyordu . O sırada kapı açıldı . İçerisi aydınlanınca gözlerim karanlığa alışmış olduğu için kaşlarımı çattım ve gözlerimi kıstım .

Içeri topuklu ayakkabı sesi ile dolunca bizi kaçıran kişinin bır kız olduğunu anladım . Ama kim olabilir kim bunu yapabilir ? Gözlerim yavaş yavaş ortama alışınca önümüzde duran kişiye çevirdim gözlerimi . DAE!!!! Nasıl yani bütün bunları o mu yapmıştı .

" sonunda uyandınız " dedi. Jimine baktığımda öfke soluyordu resmen "sen kendini ne sanıyorsun dae " jiminin sesi ile dae ona döndü . " asıl sen kendini ne sanıyorsun jimin beni öyle bır çırpıda bırakıp gidebileceğiniz mi zannetin " jimine yaklaştı " ben seni gerçekten sevmiştim ulan ama sen benimle oynadın bu gün çektiğim acıları size de çektireceğim " dedi . " gelin çocuklar " diye bağırdığı an içeri beş tane kas yığını girdi . Ben onlara şaşkın şaşkın bakarken dae bana döndü . " şimdi sevgilinin nasıl acı çektiğini görüp sen de onunla beraber maf olacaksın " dedi .


" Hayır , hayır , hayır bunu yapamazsın " saçıma yapıştı " öyle bir yaparım ki aklın şaşar "dedi . " sen delirmişsin" saçımı sert bir şekilde bıraktı " evet delirdim siz delirttiniz lan beni " dedi ve adamlarının yanına gitti. " ilk başta çözün çözdükten sonra ne yaparsanız yapın " dedi ve depodan çıktı .

Adamlar jimini çözdükten sonra yumruklamaya başladı . Jimin acı ile inlerken ağlayarak bağırmaya başladım . " bırakın lan onu orospu çocukları beş kişinin bir kişiye saldırması adamlığa sığar mi doğru siz adammısınız " dedim.  Ben bağardıkça jimine daha da çok vuruyorlardı o yüzden sustum ve kendimi ağlamaya terk ettim .

JUNGKOOKUN AĞZINDAN.....

dün akşamdan beri jimin ve hazalı arıyorduk Tae ve suga jimin ve hazalın ailesine haber vermişti onlar ayrı bır yerde arıyorlardı . Biz ayrı bir yerde polisi olaya karıştırmak istemiyorduk . Dae nin gidebileceği her yere bakmıştık ama yok nereye gitti bu kız . Ben hacker bir arkadaşıma hem jiminin hem hazalin numarasını vermiştim . O araştırdı ama sinyaller han nehrinden sonrasında yok . Ahh tanrım düşündüğüm şey olmasın .

Hazalın ağzından....

jimini yerde kanlar içinde görmeye dayanamıyordum. " aşkım iyimisin ? " jimin zor da olsa gözlerini araladı ve bana baktı . " s-sen y-yanımdasın n-nasıl k-kötü o-olayım " gülümsedi ben de ona karşılık verdim .

O sırada dae içeri girdi . Bana yaklaştı ve elimi çözdü . Ben şaşkın şaşkın ona bakarken o benden uzaklaştı . Bileklerim ipten dolayı kızarmış ve tahriş olmuştu . Bileklerimi okşarken dae nin jimine silah doğrultduğunu görünce gözlerimi kocaman açtım . " dae yapma lütfen " dedim. Ama beni dinlemiyor jimine sinirle bakıyordu .

" ben seni çok sevdim . Ama sen bu Aşka layık olmadın beni terk ettin kalbimi parçaladın beni öldürdün maf ettin şimdi sıra Sende " endişe ile ağlamaya başladım . " yapma dae onu vurma beni vur hem onu vurursan o acılarından kurtulur ama beni vurursan acı çeker sen de istediğini almış olursun " şu an beni vurması için dae yi kışkırtıyordum .

Dae biraz durdurduktan sonra namluyu bana doğrulttu . O sırada jimin bağırdı " Hayır dae beni vur da kurtul öcünü al ona dokunma " dae kahkaha attı . " biraz düşündüm de hazalın dedikleri daha mantıklı geldi " gözlerimi kapattım . " Hayır dae " jiminin sesi ile gülümsedim " seni seviyorum jimin ."

Jiminin bağırma sesi "HAZAL !!!!" ve ardından gelen silah sesi " TAK".......

BURADA BİTİRDİĞİM İÇİN BANA SÖVMEYİN LÜTFEN ....

BAD BOY (PARK JİMİN)Where stories live. Discover now